Dever ubijene pevačice nema alibi za dan Jeleninog ubistva: Miloš Marjanović plakao na saslušanju

- Rekao je da ceo dan nije bio u kući, ali nije imao alibi za mesto i vreme boravka u periodu kada se desilo ubistvo pevačice Jelene Marjanović - kaže izvor upoznat sa slučajem

  • 15
Zoranov brat Miloš Foto: Telegraf

Dever ubijene pevačice Jelene Marjanović, Miloš, našao se pod policijskom lupom zbog navodnog nedostatka alibija na dan kada je počinjen brutalan zločin.

Naslovne strane od trenutka hapšenja Zorana Marjanovića: Evo kako novine izveštavaju o ubistvu Jelene!

Porodica je danas u podne prvi put došla u posetu Zoranu Marjanoviću!

Kako saznaje Srpski telegraf, brat uhapšenog Zorana Marjanovića protiv koga je u međuvremenu podignuta krivična prijava, zadržan je u policijskoj stanici pre dve nedelje, dok se Zoran nalazio u rijalitiju Zadruga.

Tada je, kako otkriva list, zajedno sa celom porodicom poslednji put bio priveden na informativni razgovor.

- Svi članovi porodice su tada razgovarali sa inspektorima. Vladimir i Zorica su pušteni nakon što su dali izjave, samo je Milošu bio određen pritvor do 48 sati - kaže njihov izvor iz istrage.

Kako dodaje, Miloš je u razgovoru sa inspektorima negirao da je boravio u kući taj dan kada se ubistvo desilo, ali nije mogao da kaže gde je bio u to vreme.

Foto: Telegraf

- Rekao je da ceo dan nije bio u kući, ali nije imao alibi za mesto i vreme boravka u periodu kada se desilo ubistvo pevačice Jelene Marjanović - kaže sagovornik ovog lista koji je dobro upućen u istragu.

Na kraju otkriva da se Miloš tokom razgovora ponašao zaštitnički prema porodici, a u nekoliko navrata je čak zaplakao kada bi se spomenula mala Jana, ćerka Jelene i Zorana Marjanovića.

Policija je, takođe se navodi, ponovo uzela DNK od svih članova porodice Marjanović i zatražena su dodatna veštačenja.

Inače, ovo nije prvi put da je dever ubijene pevačice pozivan na saslušanje. Prošle godine je 9. juna takođe bio u policijskoj stanici, kada se opet ponašao konfuzno i uplašeno, a čak je i zaplakao.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Luna

    22. septembar 2017 | 11:33

    Svekrva izjavila da je on bio celo vreme u kući za vreme ubistva i da je stalno ulazio i izlazio, a on kaže da nije bio celog dana kući ali nema alibi gde je bio. Sve same laži. Ne znam šta još treba policiji da uhapsi ovu celu ludu porodicu.

  • Cure

    22. septembar 2017 | 15:03

    Svi su sumnjivi iz te porodice..

  • Vesna

    22. septembar 2017 | 12:32

    Daj vise razresite to ubistvo .vec me strah da izadjem iz kuce

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA