Sve reči muških članova porodice Marjanović o ubistvu Jelene: Da li vam se čini da se neke izjave ne poklapaju?

Svi članovi porodice Marjanović su se svojski trudili da se prikažu javnosti kako redovno sarađuju sa policijom u rešavanju ubistva. Međutim, neke izjave koje su davali jednostavno su, čini se, bile kontradiktorne

  • 15
Zoran Marjanovic, familija, muskarci, muski clanovi porodice Marjanovic Foto: Telegraf

Dok je trajala istraga, muški članovi porodice Marjanović davali su različite  izjave o pojedničanim delovima ovog misterioznog ubistva. Takođe svi članovi porodice Marjanović su se svojski trudili da se prikažu javnosti kako redovno sarađuju sa policijom u rešavanju ubistva. Međutim, neke izjave koje su davali jednostavno su čini se bile kontradiktorne.

Tačno je da su promenili pločice i parket u kući: Sestra ubijene Jelene se uključila u program uživo i otkrila detalje o Marjanovićima (VIDEO)

Foto: Telegraf

>>>>>>>>>>>Svekar Vladimir Marjanović 

- Mi smo normalna porodica, a od naše nesreće se pravi rijaliti. Inače, sve što znamo saznajemo od vas iz medija.. Novinari su krivi za čitavu situaciju koja se događa vezano za nas, rekao je Vladimir Marjanović medijima posle sahrane i tokom istrage o ovom slučaju.

Naime, samo više od mesec dana kasnije Vladmir i Zoran Marjanović su gostovali u emisiji Ćirilica Milomira Marića, gde su to isto ponovili, a Zoran je početkom septembra ušao u rijaliti Zadruga gde je ostao dan pre nego što je uhapšen u prodičnoj kući.

- Jelenin svekar rekao je da nepoznata osoba koja je imala fantomku na sebi, usred noći početkom maja pokušala da preskoči ogradu i uđe u njihovo dvorište, ali da je taj slučaj prijavio policiji.

Međutim, u policiji je rečeno da niko iz ove porodice nije prijavio slučaj, kao i da su za to saznali preko medija.

- Cela prepiska sa tom Radom je montirana, i nema veze sa istinom. Sve ovo mi deluje kao skretanje sa istrage, ubica je na slobodi, a mediji se bave nekim nebitnim stvarima. I da je Zoki u kontaktu sa nekim nije greh, ali on nije u stanju jer je previše voleo Jelenu, i sad previše pati.

Zoran Marjanović priznao je u aprilu 2017. u Višem sudu u Beogradu da je medicinskoj sestri iz Beča Radi Matić (35) slao perverzne poruke u kojima je poziva na seks i da je to radio samo 34 dana posle suprugine smrti.

-  Moj sin je čist. I mi čekamo da se uhvati ubica. Ni Zoran, ni bilo ko iz naše kuće nema veze sa ubistvom. Svi mi nju volimo. Idemo čak i noću jer neko konstantno baca cveće. Ubica se, očigledno, vraća na mesto zločina svi mi smo prošli poligraf, laž je sve drugo - kaže Marjanović.

Foto: A. Nalbantjan

Policija 10. septembra hapsi Zorana Marjanovića, a Više tužilaštvo mu određuje pritvor.

- Jelena je bila uznemirena pred smrt, ali to smo shvatili tek posle tragedije. Ćutala je o jednom prijatelju koji joj se udvarao. Rekli su mi da bi zbog svake izjave koju dam, i tako uznemirim javnost, Zoranu mogli da produže pritvor za mesec dana - objasnila je glava porodice.

- Zoranovo hapšenje je namešteno i svi mi znamo istinu. Jelenu je ubio tajkun koji drži pola Beograda, a Zorana hapse jer njemu gori pod nogama i svima ide u prilog da Zoran bude uhapšen. Moj sin nije ubica - rekao je Vladimir Marjanović.

Ta teorija se zasnivala na priči iz oktobra 2016. kada je prema pisanju Blica na poligrafsko ispitivanje priveden navodno udvarač ubijene Jelene Marjanović. Beogradska policija je prema pisanju medija navodno otkrila  muškarca koji se udvarao pevačici Jeleni Krsmanović nekoliko meseci pre nego što je ona svirepo ubijena. Inače on navodno na poligrafu nije prošao nekoliko pitanja koja se tiču njegovog odnosa prema pokojnoj Jeleni, ali  nikada nije bilo indicija da je on izvršio ubistvo.

Telegraf.rs TV

>>>>>>>>>>>>>>Zoran Marjanović

- Pre rijalitija želim da pokažem ljudima ko sam i da skinem ljagu sa svoje porodice.

- Ubio je Jelenu, zašto ne bi ubio i nekoga od nas? Zato, dok se ne otkrije ko je ubica i koji mu je motiv, mi ne možemo da budemo spokojni. Posebno strahujem za ćerku Janu, zbog čega smo unajmili privatno obezbeđenje da je non-stop drži na oku -  rekao je Marjanović u svojoj ispovesti 49 dana posle tragedije.

- Niti sam Jeleni branio da peva, niti sam bio protiv toga da nastupa. Laž je i da sam pravio ljubomorne scene. Naprotiv!

O masnicama :

- Sve je izmišljeno, to je foto-montaža!

Foto: Telegraf

Miloš Marjanović

Miloš je tvrdio da  je u vreme brutalnog zločina, spavao kod kuće.

Međutim, Miloš je u razgovoru sa inspektorima negirao je da je boravio u kući taj dan kada se ubistvo desilo, ali nije mogao da kaže gde je bio u to vreme, objavio je Srpski telegraf od svojih izvora u policiji. Inače, ovo nije prvi put da je dever ubijene pevačice pozivan na saslušanje. Prošle godine je 9. juna takođe bio u policijskoj stanici.

(Ekipa portala Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pravda

    23. septembar 2017 | 21:57

    Covek kada govri istinu ne treba nista od izgovorenog da pamti ,a kada se govori neistina , uzalud se pamti jer se detalji gube u zaborav,koliko god pamtio samo pada u sve vecu konfuziju a narocito kada treba puno toga da se zapamti .......

  • amerika

    23. septembar 2017 | 21:57

    Vratite stare udbase, oni bi vec do sada raskrinkali marjanovice...

  • Dudule

    24. septembar 2017 | 08:12

    Svako normalan ko pogleda face ovih Marjanovica sve mu je jasno bez bilo kakvih drugih dokaza, face klasicnih monstruma...naravno za optuznicu trebaju konkretni dokazi na cemu radi i policija, ali ovde je od prvog dana sve jasno...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA