Evo ko je Luka M. koji je ubijen na Dorćolu: Sa 20 godina prvi put pucao na policiju, a bio je i hapšen

Mišković je ubijen prilikom hapšenja, a prema prvim informacijama, njegovom ubistvu prethodila je žučna svađa sa Jakšom Šćekićem (33), vlasnikom kafane u kojoj se mladić kobne večeri provodio

  • 25

U krvavoj drami ispred kafane Konobe "Akustik" na Dorćolu hicima iz policijskog pištolja ubijen je Beograđanin Luka M. (27), koji je odranije poznat policiji zbog više krivičnih dela.

Bio sam u kafani na Dorćolu kad je hrabri i prisebni policajac pucao u nasilnika: Ovo je prava istina o sukobu!

Dan nakon pucnjave na Dorćolu: Konobarica Jelena otkrila šta se dogodilo kobne noći između gazde, naoružanog nasilnika i policajca (FOTO)

Luka M.  je ubijen prilikom hapšenja, a prema prvim informacijama, njegovom ubistvu prethodila je žučna svađa sa Jakšom Šćekićem (33), vlasnikom kafane u kojoj se mladić kobne večeri provodio.

U kafani je došlo do verbalnog koškanja između Luke i ljudi.

- U jednom momentu on je pobesneo, pretio konobaricama da će da ih pobije. Molili su ga da se smiri, ali on je pretio, pa su ga gazda i dečko iz obezbeđenja izbacili i pozvali policiju. Tada su za njima izašla i dva policajca koji su tu bili gosti. Posle sam čula da je taj dečko otišao negde i vratio se posle nekoliko minuta sa dva pištolja i počeo da puca na njih - priča  jedna od gošći kafane koja je želela da ostane anonimna.

Pucao u vlasnika kafane Šćekića i pogodio ga u rame.

Foto: Telegraf

Kako je saopštio MUP, nakon što je Šćekić upucan, "pripadnik MUP prilikom hapšenja lišio je života Luku M. koji je prethodno pucao u policajce i vlasnika restorana". Oni su dodali da se ispituju sve okolnosti.

Luka je inače odranije je poznat policiji. On je hapšen i osuđivan, zbog dilovanja droge, teških telesnih povreda, nasilničkog ponašanja, ali i zbog napada na policajce i pokušaja ubistva, prenosi Blic.

Kriminalna istorija ovog mladića prepuna je krivičnih dela, a dosta njih je počinio sa tek navršenih 20 godina.

Foto: Telegraf

Takođe, ovo nije prvi put da je pravio probleme sa policijom. Tako je u maju 2010, kada je imao svega 20 godina, bio ranjen kada je potegao pištolj na policijsku patrolu.

Međutim, to je samo jedan deo kriminalne prošlosti ubijenog mladića. Dve godine nakon ranjavanja, Luka M. je uhapšen zbog pokušaja ubistva Ognjena M. iz Podgorice.

On je tada sa još dvojicom vršnjaka u oktobru 2012. godine, u parku na Kalemegdanu, pokušao iz zasede da ubije Ognjena i to sve zbog nesporazuma oko narkotika.

Jakša Šćekić (33), vlasnik Konobe "Akustik", nakon pucnjave prevezen je u Urgentni centar u Beogradu, gde se oporavlja od zadobijenih povreda.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boris

    25. septembar 2017 | 11:26

    Podrska za policajca

  • Slobodan

    25. septembar 2017 | 11:39

    Да је се овако Полиција обрачунавала са криминалцима до сада би у Србији био искорењен криминал и нормални људи би живели без страха. Тако би требало увек ко пружа отпор ликвидирати га а не суђења, одбрана са слободе он побије још ЉУДИ и тако док не побије неколико људи па онда адвокати зарађују на криминалцима, поштен свет живи у страху итд. Итд....

  • Vota

    25. septembar 2017 | 12:24

    Da li su policajci radili honorarno kao obezbedjenje sto nije redak slucaj zasto su sa gazdom izasli napolju dali je morao da ispali vude hitaca ili je mogao samo da ga onesposobi zasto policajac koji nije na duznosti nocu dok skita po kaficima nosi sluzbeni pistolj zasto poginuli mladic nije u zatvor ako je napeavio toliko krivicnih dela i jos hiljadu zasto u zemlji bezvlasca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA