Crtež koji je mala Jana nacrtala nekoliko dana posle ubistva krije jezivu tajnu o onome što se dešavalo u kući Marjanovića!

Po onome što je nacrtala tog dana, inspektori su posumnjali da verovatno zna više od onoga što je u razgovoru sa stručnjacima prvobitno rekla

  • 10

Crtež koji je mala Jana nacrtala nekoliko dana nakon ubistva mogao bi da bude ključan u rešavanju slučaja ubistva majke Jelene Marjanović.

DETALJ KOJI MOŽE DA REŠI MISTERIJU: Čiča Gliša otkriva ko je trčao na nasipu dana kad je Jelena Marjanović nestala!

Po onome što je nacrtala tog dana, inspektori su posumnjali da verovatno zna više od onoga što je u razgovoru sa stručnjacima prvobitno rekla.

Tog dana je od vaspitača dobila zadatak da nacrta nešto čega se boji.

- Inače, dečica tog uzrasta imaju zadatak da obrade temu "nešto čega se plašim" ili "strašna stvar", i to se radi kako bi mališani nesmetano pričali o svojim strahovima i na neki način ih prevazišli. Upravo su to iskoristili inspektori kako bi pokušali da na taj način dođu do novih informacija - objašnjava sagovornik blizak istrazi.

Zaposleni su bili šokirani onim što su videli.

Foto: Telegraf

- Na temu "čega se bojite", devojčica je nacrtala svoju kuću. Vaspitači su o tome odmah obavestili inspektore. Policija je odmah posumnjala da devojčica ima neka saznanja koja nije ispričala tokom ranijih razgovora sa stručnjacima - tvrdi izvor.

Stručnjaci koji su razgovarali sa Janom nakon ubistva tražili su da nacrta nekoliko crteža i ona je to uradila. Nacrtala je sve sem svoje porodice.

- Razlog zašto je tog dana odbila može da bude povezan s njenim saznanjem da se mama izgubila - naveo je izvor.

Foto: Telegraf

Psihoterapeut Zoran Milivojević smatra da bi tek razgovor Jane s psihologom pokazao zašto je Jana kuću označila kao nešto strašno.

- Postoji više mogućih tumačenja tog crteža. Poznato je da prazna kuća plaši decu, i to jeste zapravo simbol zastrašujućeg. Samo bi jedno od tumačenja bilo da se u kući nešto loše dogodilo, ali to može biti utvđeno jedino u razgovoru s psihologom koji bi određenim pitanjima oslobodio i otvorio dete - kaže Milivojević.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ruzaa

    26. septembar 2017 | 13:01

    E jadno dete......koje sve traume prolazi ,a tek pocela da zivi ! Ja je razumem jer sam i sama od pet godina ostala bez majke....uvek fali taj majcin zagrljaj i zastita od svega i svakoga.... Jana neka te dragi Bog cuva i danju i nocu !

  • KIJA

    26. septembar 2017 | 12:00

    O , milo dete :-(((...

  • Rj38

    26. septembar 2017 | 11:54

    Ona je samo dete.. Svi koji su kao deca preziveli ",neku,"traumu,ona ih vodi do kraja zivota!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA