OTKRIVAMO: Ko su robijaši s kojim se Zoran Marjanović svakog dana šeta u zatvoru i s kojim jedino razgovara!

Odmah po napuštanju rijalitija, uhapšen je zbog potencijalne umešanosti u ubistvo, iako je prvobitno rekao da mora da izađe kako bi bio sa detetom i rešio neke sporove sa novinarima

  • 20

Zoran Marjanović uhapšen je u petak, 15. septembra u svojoj kući u Borči, zbog sumnje da je umešan u ubistvo supruge Jelene Marjanović. On je te večeri, u kasnim satima priveden u Više tužilaštvo u Beogradu, gde je odmah saslušan. Njemu je tada određen pritvor od 30 dana.

Zoran Marjanović je iza rešetaka: Šta se sve dešavalo od kada je Jelena ubijena

Uhapšeni Zoran Marjanović ponavlja samo dve reči: "Moja Jana, moja Jana!"

Kako je "pao" Zoran Marjanović, a sad je na korak od slobode: Šta se sve desilo od hapšenja do danas (FOTO) (VIDEO)

Pre hapšenja, Zoran je ušao u rijaliti Zadruga, koji se emituje na televiziji Pink. Odmah po napuštanju rijalitija, uhapšen je zbog potencijalne umešanosti u ubistvo, iako je prvobitno rekao da mora das izađe kako bi bio sa detetom, i rešio neke sporove sa novinarima.

Zoran je u ponedeljak, 18. septembra prebačen sa prijemnog odeljenja u drugu ćeliju, koju deli s još trojicom pritvorenika, od kojih je jedan optužen za nasilje u porodici, drugog terete za posedovanje oružja, a trećeg za ubistvo. Njega posećuju 4 advokata, koji pripremaju njegovu odbranu.

Kako saznaje Telegraf, on je jako miran, veoma poslušan i radi sve po pravilu: ne pravi probleme, uzima hranu, i ponaša se sasvim normalno. Niko mu ne preti, a juče (u ponedeljak, 25. septembra) ga je posetio advokat.

U šetnje ide samo sa trojicom "cimera" iz svoje sobe. Kako smo ranije pisali, Zoran je veoma blizak sa Markom Nikolićem koji je ubio bivšu suprugu Maju Đorđević i njihovog sina Mihaila isped Centra za socijalni rad u Rakovici.

Nikolić i Marjanović su toliko mirni da niko ne primećuje da su tu.

- Oni na dobacivanje ostalih zatvorenika ne reaguju. Samo se sklone i prave se da ih ne primećuju - objašnjava izvor blizak slučaju i kaže da ne žele nikakav kontakt sa onima koji im priđu da se upoznaju.

- Što se tiče Marjanovića, kada neko od stanara zatvora pokuša da uspostavi kontakt s njim, ne želi da priča. Kada je u pitanju Nikolić, kod njega je situacija malo drugačija. Nikolić ni sa kim do skoro nije komunicirao, samo je jeo, spavao i išao na razgovor s advokatom. On čak nije komunicirao ni sa ostalim cimerima. Ponašao se kao da je sa neke druge planete i kao da nije u zatvoru - objašnjava sagovornik.

O tome smo detaljno pisali OVDE.

Foto: Telegraf

Podsetimo, Jelena Marjanović je nestala je u subotu, 2. aprila oko 15 sati dok je trčala nasipom u borčanskom naselju Crvenka. Umesto da se nakon rekreacije na koju je, prema izjavi njenog supruga Zorana Marjanovića, otišla sa njim i ćerkom Janom, uputi prvo kući a zatim kod bolesne a sada već pokojne majke Zorice, sutradan je u kanalu nedaleko od nasipa pronađeno njeno unakaženo telo.

Njen nestanak policiji je prijavio, nešto pre 20 časova u subotu, 2. aprila, suprug Zoran Marjanović, posle čega se policija odmah dala u potragu. Prvo je pronađen Jelenin mobilni telefon, a zatim i njeno telo. Obdukcija je pokazala da nije silovana, a da je usmrćena između 16.30 i 17 sati tupim predmetom sa kojim joj je zadato oko 20 udaraca po glavi i telu.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA