Bizarni detalji ubistva Jelene Marjanović: Počinilac gledao kako se davi, pre toga joj srafcigerom razorio mozak

- Teške povrede su svakako bile presudne, ali je voda iz kanala bila faktor koji je ubrzao Jeleninu smrt - tvrdi izvor iz istrage

  • 31
Ubistvo, Jelena Jeca Krsmanović, Marjanović, Borča, nasip, kej

Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic, Telegraf

Pevačica Jelena Krsmanović Marjanović izdahnula je u Borči u trenutku dok su krvnici gledali njenu samrtničku agoniju. Dok je borba trajala, akteri zločina su hladnokrvno stajali u neposrednoj blizini, sve dok se nisu uverili da je mrtva, tvrdi sagovornik iz istrage.

9 LICA POD NAJVEĆOM LUPOM: Ovo su svi osumnjičeni u slučaju ubistva Jelene Marjanović

PEVAČICA JE PREDOSETILA SVOJ KRAJ: Jelena pred smrt napisala tekst sa skrivenim značenjem?

- Teške povrede su svakako bile presudne, ali je voda iz kanala bila faktor koji je ubrzao Jeleninu smrt. Ona se u samrtničkoj agoniji borila da ispliva i dođe do vazduha, ali se najmanje dva od tri puta nagutala vode. Tada je udahnula i grančicu, koja je nađena u njenom dušniku - navodi izvor blizak istrazi.

Patolog je utvrdio okvirno vreme smrti, koje može da odstupa oko 15 minuta od vremena smrti nesrećne žene.

- U svakom slučaju, nalaz pokazuje da je ubijena tog dana kada je nađeno njeno telo, a ne prethodnog. To znači da od trenutka smrti do njenog pronalaska nije proteklo više od 24 sata - objašnjava izvor iz istrage.

Na pitanje zašto je Jelena ostavljena u kanalu, nadomak kuće, a nije bačena, recimo, u Dunav, sagovornik iz istrage objašnjava:

Foto: Telegraf

- Sve ukazuje da je posle ubistva nastala frka. Izbila je, najverovatnije, svađa gde će da bace leš i kako će se rešiti tragova, što je uticalo da je ostave upravo tu gde se sve i odigralo - objašnjava.

U dušniku Jelene Marjanović pronađena je grančica, koja se tu našla dok se pevačica u agoniji borila za život.

- Obducenti su na osnovu povreda utvrdili da je pevačica ubijena najverovatnije malim srafcigerom, koji joj je napravio krater u glavi i oštetio mozak. Ne isključuje se mogućnost da je za udarce korišćeno nekoliko različitih čvrstih predmeta. Na lobanji je prebrojano ukupno devet kratera - objašnjava sagovornik.

Dodaje da je sve povrede dobila dok je bila živa.

- Ustanovljeno je da joj je prilikom jednog udarca u mozak utisnut čak deo lobanje. Na tom mestu mozak je bio razoren u vidu kanala dugog oko dva centimetra. Sam čin ubistva je bio stravičan - zaključuje.

Daljinac

(Telegraf.rs/Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA