≫ 

Lopovi obili poštu: Mnogo su žurili, pa su odneli celu kasu!

Postoje tragovi koji bi istražne organe trebalo da dovedu do počinioca

  • 2

U noći između utorka i srede, u selu Jug Bogdanovac koje je između Prokuplja i Merošine, obijena je pošta, a zanimljivo je da je iz prostorije izneta cela kasa sa parama!

Opljačkana pošta na Bežanijskoj kosi: Upali unutra naoružani, pa pod pretnjom izneli novac

Oni su tokom noći ušli u zgradu nakon što su razvalili vrata i pronašli sef koji su pokušali da obiju. Međutim, kada su shvatili da je to nemoguće, a pošto su žurili, odneli su ga sa sobom.

U kasi je bilo oko 700.000 dinara, nešto više od 700 evra i manja količina švajcarskih franaka. Intenzivno se radi na rasvetljavanju pljačke. Pretpostavlja se da je bilo više počinilaca, jer je malo verovatno da je jedna osoba mogla neprimećena da iznese sef – kažu naši sagovornici iz istrage.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Prokuplju, uviđaj su obavili policijski službenici Policijske stanice u Merošini.

Kako je rečeno u tužilaštvu, protiv nepoznatih izvršilaca biće podneta krivična prijava zbog krivičnog dela teška krađa.

Daljinac

(B.R. / D.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • amerika

    27. septembar 2017 | 15:28

    Sto nije u srbiji kao u americi, da u svakoj banci bilo maloj ili velikoj, u prostorijama bude policajac...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA