≫ 

Danas vas dižem u vazduh, ološi raspali: Danijel iz Kraljeva na Fejsbuku uživo prenosio napad na policiju, nakon čega je ubijen! (FOTOGRAFIJE)

Policija u Kraljevu je sprečila krvavi masakr pomahnitalog bombaša koji je pretio da će dići sve u vazduh, ovo je njegov profil na Fejsbuku, tamo je celu dramu uživo prenosio

  • 39

Bombaš iz Kraljeva uživo je prenosio dramu koja se odvijala sinoć u njegovoj kući, ali i u glavi prethodnih dana. Svakodnevno je objavljivao pretnje policiji, koristeći najteže uvredljive reči uz poruku da će im se osvetiti i da im nikada neće oprostiti što su ga "strpali" na robiju 10 godina! Sinoć je ušao u kuću, u kojoj je bilo oko 10 ljudi, među kojima i jedna beba i krenuo da aktivira bombu! Policija ga je sprečila i upucala da bi sprečila krvoproliće!

Kako Telegraf.rs saznaje Danijel je imao više od 100 krivičnih prijava i desetak presuda za krađe, teške krađe, razbojništva, posedovanje droge i jedan pokušaj ubistva!

Nezapamćena drama u Kraljevu: Krenuo da raznese bombom bebu i 10 ljudi u kući!

Sinoć, nešto 18 časova, na svom Fejsbuk profilu je napisao:

- Sinoć su ceo sup opkolili. Uplašile se pi*ke da cu da dođem. Doći ću homosi, samo nećete da me vidite kad vam budem prišao. Za vas sam duh mamu vam jebem. Duh koji ce da vas raznese. Ni vojska ni tenkovi neće da vam pomognu mamu vam jebem.Vraćam devedesete unazad. Nisu umrle devedesete. Je*em vam majke i decu  - napisao je.

Sat ranije je objavio:

Četrdeset minuta nakon ponoći, 26. septembra je najavio "posetu" policiji.

Dan ranije u šest ujutru je pretio da će ih dići u vazduh.

Istog dana u ranim jutarnjim časovima je ostavio status:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 123

    28. septembar 2017 | 10:42

    Eto zašto teroristi nece kod nas...pa sami sebe uništavamo..

  • Igor

    28. septembar 2017 | 10:57

    Još jednom sve pohvale za policiju 👍 tako se radi posao pre neki dan onaj sa 2 pištolja danas ovaj , kad sudstvo neće da radi svoj posao policija hoće !

  • Bojan

    28. septembar 2017 | 11:44

    Nek se neko zapita sto je sve ovako.o zasto narod mrzi policiju..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA