NAJNOVIJI DETALJI UBISTVA JELENE MARJANOVIĆ: Pevačica ubijena sekirom, satarom ili većim pajserom?

Na jezivim fotografijama sa obdukcije vide se duboke posekotine i sve su koncentrisane na temenu

  • 19

Pevačici Jeleni Marjanović smrtonosne povrede najverovatnije su nanete sekirom. Prema nalazu komisije veštaka, koji su tužilaštvu dostavili nalaz i mišljenje o mestu i načinu smrti, Jelena Marjanović je zadobila devet udaraca predmetom koji bi mogao da bude pajser ili veća satara.

Ovako je izgledao poslednji dan života Jelene Marjanović: Nova rekonstrukcija zločina u Borči!

- Rane i povrede na njenoj glavi su udarci sa posekotinama koji nisu mogli da budu zadati tupim predmetom kao što je, recimo, kamen. Nisu ni ubodne rane, koje bi bile nanete šrafcigerom ili kuhinjskim nožem, već je reč o predmetu koji ima i oštricu, ali i veću težinu, jer su neke od povreda nanete tupim delom, dok se neke nanete sečivom - otkriva za beogradske medije izvor iz istrage.

Na jezivim fotografijama sa obdukcije vide se duboke posekotine i sve su koncentrisane na temenu. Na licu žene nema povreda. To potvrđuje da je Jelena napadnuta s leđa.

- Posle prvog udarca ona je najverovatnije pokušala da se odbrani, ali je potom pala na stomak. Leva strana lica, prema povredama, ostala je na zemlji, a ubica je nastavio da je udara - navodi izvor iz istrage.

Foto: A. Nalbantjan

- Lobanja joj je praktično smrskana, a udarci su, osim na potiljku, koncentrisani i na desnoj strani glave. Povrede su zaista jezive - kaže izvor iz istrage.

On dodaje da su stručnjaci utvrdili da je reč o devet udaraca. On potvrđuje i da je Jelena, uprkos teškim povredama, pokušala da se odbrani od napadača i da su dokaz za to odbrambene povrede koje su konstatovane na rukama. Međutim, ono zbog čega smatra da će u ovom slučaju morati da bude rađeno dopunsko veštačenje jeste to što stručnjaci nisu precizno utvrdili vreme smrti.

Foto: Telegraf

- Kao mesto ubistva označili su nasip u naselju Crvenka u Borči, na kom je Zoran Marjanović u svom iskazu naveo da je poslednji put video suprugu živu. S obzirom na to da i dalje postoje brojne nelogičnost, tokom postupka koji je tek pokrenut, one će morati da budu otklonjene. Uz nove kvalitetne dokaze, ukoliko se pojave tokom postupka, ne isključuje se mogućnost da prvi nalaz veštaka bude korigovan u određenim segmentima, pre svega o mestu na kom je Jelena ubijena, nartočito ako se uzme u obzir da je njeno telo pronađeno tek oko 20 sati kasnije, ali i to da na mestu na kom je pronađena nije bilo mnogo krvi - kaže izvor iz istrage.

Broj i vrsta povreda nanetih Jeleni Marjanović ukazuju da je ubica zločin počinio u naletu velike mržnje.

- Da je reč o ubici koji Jelenu nije poznavao povrede ne bi bile ovakve niti bi joj zadao toliko udaraca. Praksa pokazuje da je kod ovako krvavih zločina gotovo uvek reč o ubistvu iz strasti - kaže izvor iz istrage.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Luna

    30. septembar 2017 | 09:21

    Klasična sačeka. Niko, pa čak ni psihopata ne bi šetao u sred bela dana sa sekirom ili pajserom po nasipu. Ubio je s'ledja jer je hteo da bude siguran da mu nije videla lice jer ga je sigurno poznavala.

  • rea

    30. septembar 2017 | 13:36

    Pa ljudi ko je ovde lud!!!Onoliki strucnjaci,a godinu dana ne mogu da rese cak ni vreme,ni mesto zlocina!!Neverovatno!!Ovde neko mnogo jak minira istragu!!

  • Ceca

    30. septembar 2017 | 16:54

    Moje misljenje je da ju je ubila ova njegova nazovi devojka Zoka i to na nekom drugom mestu.Jelena je verovatno saznala za nju,doslo je do zestoke svadje,mozda i tuce,ta Zoka dohvatila prvo sto joj je palo pod ruku,pikslu,vazu bilo sta tvrdo i razbila joj glavu.Zoran je samo pomogao da izreziraju ubistvo na nasipu i sve ostalo.A roditelji ga naravno stite i lazu sa njim zajedno.Eto.Videcete na kraju da je tako.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA