STRAVIČNA SAOBRAĆAJKA: Dva mladića poginula, majka i beba teško povređene (FOTO)

U teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se jutros desila kod boljevačkog sela Krivi Vir, poginuli su Aleksandar Simić (26) i Aleksandar Lazić (25), dok su Lazićeva supruga i beba od tri mesaca zadobili teške povrede i prebačeni su u bolnicu u Paraćinu

  • 38

U teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se jutros desila kod boljevačkog sela Krivi Vir, poginuli su Aleksandar Simić (26) i Aleksandar Lazić (25), dok su Lazićeva supruga i beba od tri mesaca zadobili teške povrede i prebačeni su u bolnicu u Paraćinu.

Težak udes kod Sajma, ima povređenih! Velike gužve u smeru ka gradu

Tragedija u Zemun Polju: Voz ubio čoveka dok je sedeo na pruzi

Po rečima bugarskog državljanina, Ljubomira Šopova, koji je vozio kamion natovaren automobilima, na kritičnom mestu video ja da ka njemu juri auto, brzinom od, kako ja kazao, "između 140 i 150 kilometara na čas".

Foto: Telegraf

U retrovizoru je Bugarin video još jedan auto, za koji kaže da je isto brzo vozio. Auto iza mene je krenuo da me pretekne i čeono se sudario sa drugim autom.

Od jačine udarca, auto, koji je išao meni u susret, se katapultirao i završio na krovu mog kamion, srušivši mi nekoliko vozila. Nakon toga, po inerciji, nastavio je da se kreće i nakon tridesetak metara završio u jarku – kaže Šopov.

Foto: Telegraf

Bugarin je krenuo da pomogne vozaču Simiću, kojije vozio "seat incu", ali je video da je nesrećni čovek proleteo kroz šoferšajbnu. Onda je otišao do teretnog vozila ’"ople combo", i tu video i da je vozač tog auta, Aleksandar Lazić, takođe, proleteo kroz šoferku.

- Pošao sam da pozovem policiju, ali sam čuo vrištanje u "opelu". Razvalio sam vrata i zatekao neverovatan prizor. Majka je, oblivena krvlju, u naručju držala bebicu, koja je plakala – plače Šopov.

Foto: Telegraf

Bugarin je pozvao policiju, a oni lekare.

- Lazić i Simić su povredama podlegli na licu mesta. Majka i beba su upućeni u bolnicu u Paraćinu i trenutno su van životne opasnosti – rekli su nam doktori.

Stradali mladići:

Foto: Telegraf, Aleksandar Simić
Foto: Telegraf, Aleksandar Lazić

Daljinac baner

(R.R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Doktor

    30. septembar 2017 | 17:46

    Na ovakvim putevima se u Srbiji najvise gine. A vlast (policija) nas juri po auto putu ako vozimo 125 km/h...Nista ne znaju o saobrachaju , samo da kazznjavaju i uzimaju pare!

  • Zile

    30. septembar 2017 | 19:34

    Teska nesreca vezana sa sudbinom neizmerljivom tugom bolom.Neka im je vecna slava

  • pop

    30. septembar 2017 | 17:21

    Zao mi je putnika. Dva debila malo jaca sedeli su iza upravljaca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA