DNK otkriva ubicu penzionerke iz Požarevca: Napadači ostavili brojne tragove, žrtva i ranije bila meta pljačkaša

Očekuje se da će do izvršilaca zločina odvesti brojni DNK tragovi koje su oni ostavili za sobom, kao i snimci nadzorne kamere sa komšijske kuće

  • 1

Kompletna operativa požarevačke policije intenzivno radi na otkrivanju identiteta napadača koji su prošlog vikenda svirepo usmrtili penzionerku Kristinu Ilić (81) iz Porodina, prenose Novosti.

Detalji svirepog ubistva penzionerke iz Nemačke: Tukli je i boli nožem da bi priznala gde je novac, a onda je hladnokrvno zaklali

Horor kod Žabara postaje sve jeziviji: Sumnja se da je Hristinu iskasapio komšija

Očekuje se da će do izvršilaca zločina odvesti brojni DNK tragovi koje su oni ostavili za sobom, kao i snimci nadzorne kamere sa komšijske kuće.

- Strašna je ovo tragedija, ne mogu da se smirim. Poznavala sam pokojnu Kristinu, divna žena je bila. Ceo život je radila vredno i pošteno, a da ovako na kraju završi - kaže potresena Desanka Milošević, koja radi u pogrebnoj radnji u centru sela.

Meštani sa kojima smo pričali veruju da su napadači iz njihovog sela, jer je jasno da su bili upućeni u to šta se dešava u Kristininoj kući.

Foto: Privatna arhiva, pixabay.com

- Ona je živela samo sa svojom snajom. I kad je ova otišla u banju, baš tada su došli da pljačkaju. Po tome zaključujemo da su oni odavde, pa smo sad u strahu sve dok ih ne pohapse - rekli su meštani na koje smo naišli u centru sela.

Posebno čudna okolnost u ovom zločinu jeste to što je Kristina, kako se sumnja, ubijena u predsoblju, a onda je odvučena u kupatilo, jer za tako nešto napadači morali da izađu na terasu.

- Kupatilo je u prizemlju, u istoj kući. Međutim, prvo mora da se izađe iz predsoblja, pa preko terase da se stigne do njega. To znači da se oni uopšte nisu plašili da će neko s puta da ih vidi - rekao je komšija Ljubomir Golubović.

Daljinac

(Telegraf.rs/Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dza

    5. oktobar 2017 | 09:45

    Mislim da nije pametno pricati kakve dokaze ima policija i tako davati prednost pociniteljima onda ili pobegnu ili da se kriju...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA