Stric brutalno pretukao bratanca (13): Dečak na tatin nagovor pokušao da opljačka prodavnicu

Tinejdžerova majka ogorčena je jer je njen bivši suprug nagovorio sina na krađu

  • 16

Maloletni A. L. (13) iz mesta Kusadak pokraj Smederevske Palanke izvukao je deblji kraj kada je brutalno pretučen nakon što ga je otac Ž. I. nagovorio da sa njim pođe u pljačku prodavnice. Da tuga bude još veća, on je sina poveo u prodavnicu koju drži njegov rođeni brat S. L., koji je bratanca , zatekavši ga u radnji, pretukao i gurnuo niz stepenice.

FILMSKA KRAĐA U BORU: Klijentima uvaljivao lažne evre, a za sebe zadržavao prave. Jedna žena ga je raskrinkala na klasičnu foru

Saznanje je potvrdila tinejdžerova majka, koja je ogorčena jer je njen bivši suprug nagovorio sina na krađu i što je mladić završio sa šest kopči na glavi i modricama po celom telu.

- Bivši suprug je u prošlu subotu nagovorio našeg sina da obiju prodavnicu koju drži njegov brat. Iako se on protivio tome, nije imao izbora, i pošao je sa ocem da mu čuva stražu - vidno uznemirena počinje priču I. L., majka pretučenog dečaka za "Alo".

Ona dodaje da je njen sin bio iza zadnjeg ulaza dok je otac pokušavao da obije prodavnicu.

- Dok se to dešavalo, naišao je S. L. stric mog sina, i kada je shvatio šta se dešava, počeo je krvnički da mi bije dete. Dok je stric tukao bratanca, bivši suprug je pobegao i ostavio dete na milost i nemilost strica. Koliko je stric bio brutalan govori i činjenica da je zgrabio glavu mog sina i počeo da je udara o bure. Najmanje 20 puta je detetovom glavom udario o metalno bure, a potom je zgrabio dršku od metle, kojom ga je udarao svuda po telu.

Foto-Ilustracija: flickr/N. Feans

- U međuvremenu, dok je bežao, moj bivši suprug je svratio do svoje majke i rekao joj da će mu ubiti dete. Zamalo da moja bivša svekrva, koja je odmah dotrčala i pokušala da zaštiti unuka, izvuče deblji kraj, jer joj se on obratio rečima: "Ubiću te ukoliko se umešaš", a potom je viknuo da ode kući - rekla je nesrećna žena u dahu.

Prema njenim rečima, ubrzo je stigla i patrola policije, koja je nesrećnog mališana uvela u stričevu kuću.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    6. oktobar 2017 | 10:07

    to je i zasluzio,batine su iz raja izasle

  • WILSON

    6. oktobar 2017 | 08:11

    Trebao je brata da pretuče,a ne malo dete...

  • DARKO 100%

    6. oktobar 2017 | 07:33

    Nazalost,takvih primera ima gde te tvoj rodjeni potkrada,to ljudima tesko pada ,aj da te je potkrada neko sa strane i nekako mozes i ocekivati ali kad te tvoj rodjeni e TO JE MUCNA SITUACIJA!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA