Sahranjena nasmrt izbodena starica: Meštani u strahu od ubica koje slobodno šetaju okolo

Penzionerka Kristina Ilić (81) ubijena je u kući u Porodinu kod Požarevca. U toku veštačenje brojnih tragova koje su napadači ostavili za sobom

  • 4

U prisustvu porodice, rođaka, prijatelja i meštana, na seoskom groblju u Porodinu kod Požarevca u četvrtak je sahranjena penzionerka Kristina Ilić (81), koju su nepoznate osobe usmrtile ubodima nožem u noći između subote i nedelje. Zvaničnih podataka o rezultatima potrage za ubicama još nema, jedino se zna da je u toku veštačenje brojnih tragova koje su ostavili za sobom, pišu Novosti.

DNK otkriva ubicu penzionerke iz Požarevca: Napadači ostavili brojne tragove, žrtva i ranije bila meta pljačkaša

Detalji svirepog ubistva penzionerke iz Nemačke: Tukli je i boli nožem da bi priznala gde je novac, a onda je hladnokrvno zaklali

Sin, snaje i unuci ubijene Kristine, koja je penziju stekla radeći u Nemačkoj, ne žele da komentarišu ovaj zločin, jer im je tako savetovano iz policije. Meštani Porodina kažu da su svi u strahu, jer ubice nisu pronađene i mogle bi još nekog da napadnu.

- Svi mi sumnjamo da su oni iz našeg sela. Kobnog dana je njena snaja Slavica otišla u banju i neko je znao da je starica sama - rekli su nam meštani.

Navodno, u Porodinu je u noći ubistva bila još jedna provala, ali je vlasnica kuće prošla nepovređena, pošto je spavala i nije čula lopove. Kristinina porodica i meštani nadaju se da će ubice uskoro biti otkrivene, jer su za sobom ostavile DNK tragove, pošto su u kupatilu nađene šoljice sa kafom, a na unutrašnjem stepeništu omoti od čokolada koje su jeli. Dok oni ne budu uhapšeni, meštani kažu da noću zaključavaju kapiju i ulazna vrata, a oni koji žive sami, spavaju u komšiluku.

Ubice su sa sobom odnele snimke nadzornog sistema sa čak pet kamera, koje su bile postavljene u Kristininoj kući.

Foto: Privatna arhiva

- Policija nije našla snimke u kući, pa su ih uzeli od mene. Moja kuća je prekoputa, pa kamera gleda u Kristininu kapiju - rekao nam je komšija Ljubomir Golubović.

Kako smo čuli od nekih meštana, na snimku Ljubomirove kamere vidi se kako jedna osoba ulazi kroz kapiju, ali je ovo nepotvrđena informacija.

Napadači su Kristinu usmrtili ubadajući je nožem u vrat, a njeno telo našli su sin Momčilo i unuk Dušan na podu kupatila, u lokvi krvi i sa selotejp trakom na ustima. Navodno, iz kuće je, nakon premetačine, nestalo 2.000 evra, niska dukata i zlatan nakit.

Daljinac

(Telegraf.rs/Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • natasa

    6. oktobar 2017 | 10:54

    Bože gospode!! Treba ih osuditi doživotno!!! Žena ceo život radi, grca i stvara da bi to malo starosti uživala, a onda naidje bagra i prekrati joj život zbog usranih para!!!

  • Realista

    6. oktobar 2017 | 11:34

    Objavite jednom da je vlasnik kuće likvidirao lopove i da za to neće odgovarati.... :(

  • jbfeniks

    6. oktobar 2017 | 13:35

    Podhitno treba uvesti smrtnu kaznu u Srbiji! Ali, PODHITNO!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA