Milan je izgovorio tri reči, i zauvek zatvorio oči: Vapaj njegove majke kida srce iz grudi. Ona žali samo zbog JEDNE STVARI

Pet sati nesrećnu ženu su šetali, dok joj nisu rekli da je njen sin preminuo

  • 9
Milan Pribaković Foto: Facebook

- Mog Milana više nema i tu se ništa ne može promeniti. Sada samo želim da saznam istinu, zbog čega je neko pucao u moje dete i ubio ga. Možda je moj Miki malo više bio razmažen jer je odrastao bez oca, sama sam ga podizala. Ali je onako krupan, viši od 190 centimetara i s nešto više od 100 kilograma, bio suptilan, iako nije to pokazivao. Nikome ništa nije nažao učinio, a i da jeste, ubistvo nije bilo način da se to reši.

Ovo je navijač Vojvodine koji je ubijen u noćnom klubu (FOTO)

Očajna i izbezumljena zbog gubitka sina jedinca, Ljiljana Bogićević, majka Milana Pribaković (30) iz Novog Sada, ubijenog u nedelju ujutru u diskoteci, tim rečima počela je razgovor za Novosti, dodajući da nije ni znala da je njen sin tog zlokobnog nedeljnog jutra završio u tom noćnom klubu, pišu Novosti.

- U subotu uveče je sa drugarima i jednom drugaricom otišao u SPENS na koncert di-džejeva – priseća se majka Ljiljana.

- Protivila sam se tome jer je bio prehlađen, molila ga da ostane kod kuće, ali sam na kraju popustila. Kamo sreće da sam se posvađala sa njim, samo da ga sprečim da ode. Sad bi mi bio živ…

Otkrila je i da je trebalo pet sati da bi joj neko saopštio strašnu vest.

- Ujutru oko sedam došli su njegovi drugari i rekli mi da su čuli da je Milan ranjen, ali da ne znaju gde. Prevezli su me do Urgentnog centra, nije bio tamo, otišli smo do bolnice u Kamenici, ni tamo ga nije bilo. Ne mobilnom je bio nedostupan. Onda smo otišli do diskoteke gde je bilo puno policije. Rekli su mi da odem do njihove zgrade u Ulici Kraljevića Marka. Tamo su mi na portirnici rekli da je moj sin pušten iz Urgentnog. Rekla sam im da taj što je pušten nije moj sin, i tek tada su me pustili unutra. Rekli su mi da sačekam, da bi mi tek oko podneva rekli da je Milan preminuo - ispričala je Ljiljana za Kurir.

Foto: Facebook

Nervozno kršeći prste, Ljiljana kaže da ne zna šta se tačno dogodilo u nedelju oko 6 sati, kada je njen sin pogođen u arteriju ispod levog kolena i tom prilikom iskrvario.

- Prema jednoj verziji, sve se dogodilo kada je sa društvom ušao u diskoteku – prepričava Ljiljana.

Nesrećna žena ispričala je za medije kako su drugovi njenog sina videli snimak ubistva.

- Meni nisu dali. Rekli su mi da je Milan stajao okrenut leđima, i da je ubica ušao i pucao mu prvo u levu nogu. Ubica nije bio maskiran - ispričala je potrešena gospođa za Kurir.

Foto: Facebook

- Poručio je vodu i platio. Stajao je kod separea, za kojim je bilo gostiju, kada je ušao naoružani muškarac i počeo da puca. Pogođen je u levu nogu, a desnom je, opet navodno, nameravao da šutne naoružanog muškarca, ali je ovaj nastavio da puca, a hici su ga pogodili u tu nogu. Neko mu je kaišem podvezao nogu da zaustavi krvarenje. Da li je naoružani ciljao momke u separeu pored kog je stajao moj Milan, ili je upravo on bio meta, pitanja su koja mi se neprestano vrzmaju po glavi, ali odgovora nema.

Prema nezvaničnim saznanjima, nemilom događaju nije prethodila tuča, niti je bilo svađe.

Daljinac

(Telegraf.rs / Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    10. oktobar 2017 | 09:04

    Zalosno je gospodjo sto ste izgubili sina, ali mislim da ce vam policija objasniti zasto, posto je bio poznat policiji i imao podebeli dosije.

  • Šone

    10. oktobar 2017 | 09:06

    Koje trI reci I zbog cega majka zali???

  • Jana

    10. oktobar 2017 | 10:51

    Kako bi ste svi jaukali i vristali na sav glas da je vase dete,ne poznajete ljude a dajete pausalne izjave

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA