Milenko otišao na vašar PRE GODINU DANA, i od tada mu se gubi svaki trag: Njegova ćerka sumja na jednu strašnu stvar

Porodica nestalog Milenka već godinu i po pokušava da sazna bilo kakvu informaciju o njemu, ali on kao da je u zemlju u propao, zbog čega se ne iskjučuje mogućnost da je Milenko žrtva zločina

  • 1

Milenko Jovanović (77), penzioner iz Beograda, otišao je 28. avgusta prošle godine na vašar kod manastira Rakovica u Beogradu i od tada mu se gubi svaki trag.

Od Lazara i dalje ni traga, ni glasa: Majka za njega kaže da je bio malo čudan, samo je sedeo u kući i igrao igrice, a onda nestao

Njegova porodica već godinu i po pokušava da sazna bilo kakvu informaciju o njemu, ali on kao da je u zemlju u propao, zbog čega se ne iskjučuje mogućnost da je Milenko žrtva zločina.

- Nema ga ni živog, ni mrtvog. Prošle godine je na praznik Velika Gospojina otišao na vašar kod manastira Rakovica. On je i ranijih godina odlazio tamo, tako da nam to nije bilo neuobičajeno. Međutim, nije se vratio kući, niti se javio. To nam je veoma čudno, jer to ne liči na njega. On nije dementan i nije imao običaj da ode negde a da nam se ne javi, a kamoli da ode od kuće - kaže Violeta, Milenkova ćerka.

Ona objašnjava da je o nestanku svog oca obavestila policiju, ali i da je sama krenula u privatnu potragu.

- Nema gde ga nisam tražila. Po bolniciama, svratištima, narodnim kuhinjama. Uglavnom sam dobijala odgovor da sačekam da neko negde nađe leš, da ga izbaci reka, da ga nađu lovci obešenog o neko drvo u šumi. Čak sam dva puta išla da identifikujem leševe koje je izbacila Sava, međutim, nije se radilo o mom ocu - kaže Violeta.

Foto-ilustracija: Telegraf

Naša sagovornica ističe da sada, posle 13 meseci, sumnja i da je njen otac možda žrtva nekog zločina.

- Ima tu nekih nelogičnosti. Recimo, pre nekoliko meseci počeli smo da dobijamo pozive na fiksni telefon. Neko pozove, a kada se javimo, ćuti nekoliko sekundi i spusti slušalicu. Uspela sam da preko lokatora poziva otkrijem da su svi pozivi bili upućeni sa javnih govornica iz različitih gradova u Srbiji ili sa skrivenih brojeva - priča Milenkova ćerka i dodaje:

- Uspela sam da saznam da se tata družio sa nekom starijom ženom iz Pinosave. Našla sam je i u više navrata razgovarala s njom. Ona mi je rekla da je moj otac ubijen i zakopan u nekoj kući u Pinosavi, pa je kasnije promenila priču i rekla da to ipak nije tačno - kaže Violeta.

Violeta moli sve građane koji znaju nešto o njenom ocu da joj se jave na broj telefona 064/331-3857 ili da se jave policiji.

Foto: Marko Jovanović

Političari nudili pomoć

Violeta objašnjava da njen otac voli da popije, ali da se uvek pristojno ponaša.

- On je vesele prirode, voli društvo i život. Jeste stariji čovek, ali je mlad duhom, tako da ne verujem da je sam sebi naudio. Uspela sam da stupim u kontakt sa nekim političarima, koji su mi obećali da će mi pomoći da saznam šta se desilo sa mojim ocem - kaže Violeta.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/alo.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA