≫ 

Potresna ispovest najboljeg prijatelja Jelene Marjanović: U snu me je pitala "Goranče, zar da stradam ni kriva ni dužna? Onda joj je otpozadi prišla žena"

On se do detalja seća svih snova u kojima se pojavila Jelena, navodi da su scene bile upečatljive, kao i da je preživeo pravu dramu

  • 16

Goran Doljančević, najbolji dug i menadžer brutalno nastradale ubijene Jelene Marjanović, otkrio je da je nekoliko puta sanjao pokojnu Jelenu i da ga je tada pitala zašto je ubijena.

Jelena Marjanović je pustila ubicu da joj priđe blizu iz samo jednog, očiglednog razloga!

On se do detalja seća svih snova u kojima se pojavila Jelena, navodi da su scene bile upečatljive i da je preživeo pravu dramu, jer je gledao kako je vreba nepoznata žena baš u trenutku dok ga ona pita zašto je žrtva zločina.

- Prvi put kada sam je sanjao ležali smo na livadi, samo je ćutala. Sledeći put kada sam je sanjao, bila je lepa, doterana i našminkana. Pitala me je: "Goranče, šta se ovo desilo? Zar da stradam ni kriva ni dužna? Onda joj otpozadi prilazi žena u nameri da je napadne i tu se moj san završava. Ne vidim lice te žene. Sledeći put sam je sanjao nedavno, baš pre njenog rođendana u avgustu. Pevala je svoje pesme, nismo pričali - kaže Goran Doljančević.

On dodaje da ju je podržao u povratku na muzičku scenu, jer joj je trebala pomoć bliskih saradnika i prijatelja.

Pritnskrin: TV Pink

Bilo je mnogo teško zakazati snimanja, jer su svi tražili popularne pevače za gostovanja, kaže on.

- Sećam se da je urednik jedne kratke, ali popularne emisije rekao da Jeca ne sme da priča. Tada smo radili prilog sa Nadom Topčagić, najavu Nadinog i Jecinog dueta. On je poslao ekipu, ali je zabranio da Jeca daje izjave, tako da smo snimali samo Nadu dok priča - rekao je Jelenin prijatelj.

Od estradnih ličnosti Jelena je bila u dobrim odnosima sa Jovanom Tipšin, Majom Marijanom, Sonjom Mitrović Hani, koja joj je čak i davala ćerkine haljine za nastupe, kao i sa Nadom Topčagić sa kojom je snimila i duet.

Daljinac

(Telegraf.rs/Alo! )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sonja Sajzor

    20. oktobar 2017 | 13:09

    Baš je ovo tužno, zna onaj ko je ostao bez prijatelja. Čemu pljuvačina na tuđe emocije i bol. Malo im je ljudima što ih je ovakav gubitak zadesio.

  • Borovača

    20. oktobar 2017 | 13:19

    Bože kakve komentare ovde čitam, osudite svakoga, čak i ljude čije ime samo znate i ništa dalje od toga. Užas!

  • Branko

    21. oktobar 2017 | 00:29

    Boze boze kada ce kraj vec nebulozama sanjao on pa ja nisam sanjao svog dedu pokojnog mozda dva puta za dvadeset godina i babu mozda jednom za deset godina koji su me odgajili do moje 15 godine a ovaj sanjao drugaricu 3 puta za godinu i kusur dana

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA