≫ 

Predstavljao je opasnost za ceo klan, "morao" je da bude ubijen: Ivana Ćirića su likvidirali i ostavili dobro poznat potpis

Šta nam četiri pokušaja likvidacije i jutrošnje ubistvo sa skutera govori o ubicama

  • 23

Vest o pucnjavi na Voždovcu koja se dogodila nešto pre podneva, odjeknula je celom Srbijom poput bombe. Iako su mnogi pretpostavljali da je reč o još jednom mafijaškom obračunu, najviše je iznenadila činejnica da je meta napada bio Ivan Ćirić (38), koji je pre današnjeg, preživeo tri atentata.

Pucnjava na Voždovcu, sicilijanska likvidacija: Dvojica ubijena (VIDEO) (FOTO)

STRAVIČNI DETALJI ATENTATA NA VOŽDOVCU: Ubijeni Ivan Ćirić ostao bez ruke pre pola godine! Njegovog druga overili dok je bežao

Ivan Ćirić je hapšen još u januaru 2014. godine, u okviru akcije "Grom", a u nejgovom podebelom dosijeu u policiji ima svačega. Najpoznatiji je po poslovima u vezi sa dilovanjem droge, a sumnja se da je bio meta, jer je želeo da izađe iz posla.

Naime,  bomba ispod automobila najčešće se primenjuje u slučajevima kada je nekome ukraden tovar droge ili izvršena bilo kakva prevara sa narkoticima, a još češće kada dugogodišnji narko-diler pokuša da izađe iz posla.

Očigledno da je Ćirić želeo da se "smiri", a narko-diler koji izađe iz posla, predstavlja opasnost za ostatak klana, pa bombom crnogorski klanovi (ili oni koji ih kopiraju, što očigledno čini voždovački) ostavljaju svoj potpis.

Foto: Telegraf, Marko Todorović

Kako tvrde izvori upućeni u svet podzemlja, trenutno ima pet klanova koji se bore za prevlast na srpskoj teritoriji.

- Crnogorski klanovi Srbiju vide kao teritoriju koju lako mogu da osvoje jer su finansijski nadmoćniji. Beogradsko podzemlje je toliko osiromašilo, nemaju ni za cigarete. Borba je u toku, sad ubija ko koga dohvati - ispričao je dobro obavešten izvor za Telegraf.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ivo

    20. oktobar 2017 | 17:19

    Vecu glupost odavno nisam cuo. Cela Crna Gora broji stanovnika kao nas Novi Sad i sad su oni nadmocniji od Beograda. Pa da se svi pretvore u drogu to Beograd posmrce za par meseci.

  • Mo

    20. oktobar 2017 | 16:29

    Pa kada tako sve znate ko je u klanovima zasto nema hapšenja i sudjenja???

  • VOTA

    20. oktobar 2017 | 18:20

    Srbija je pre desetak god.imala 230 000 registrovanih narkomana.Neki tvrde da ih je jos toliko neregistrovanih ali recimo da ih je ukupno 300 000 posto se jedan gram smatra za sopstvenu upotrebu I ne hapsi se za to to je 300 000 grama dnevno ili 300 kg. u rukama gradjana legalno deset dana tri tone devet tona mesecno ili oko 110 tona za godinu.ko moze neka izracuna kolike pare su tu u igri videcete koliko su Sarici sa 6 tona sitni igraci ko stoji iza svega toga neznam ali da ove zaplene od desetak kg hapsenja sa jednim kg. smejurija.Ovi na ulicama gube glavu za sicu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA