≫ 

Škaljarski klan upao u Viši sud u Beogradu: Kotorani okupirali zgradu u Katanićevoj

Ilija Zec, uhapšen u spektakularnoj akciji u restoranu "Durmitor",

  • 13
Škaljarski klan, hapšenje Foto: MUP

Ilija Zec (28), kog su navodno bezbednosne službe Srbije i regiona označile kao glavnog pucača "škaljarskog klana" iz Kotora, juče se pojavio u Višem sudu u Beogradu u pratnji tridesetak mladića.

Akcija policije na Novom Beogradu: Patrola upala u poznati restoran i pohapsila članove Škaljarskog klana

Njihovo hapšenje u restoranu je bilo spektakularno: "Škaljarci" pušteni da se brane sa slobode

Zec je početkom juna uhapšen u spektakularnoj akciji policije u restoranu "Durmitor", ali je ubrzo pušten iz pritvora.

Zec je juče došao u sud jer je trebalo da bude saslušan kao svedok u postupku koji se vodi protiv Dalibora Đorića, vlasnika kazina "Havana" Vladimira Popovića Popa, kao i žandarma Vojislava Kostića zbog sumnje da su od vlasnika prodavnice za mobilne telefone iznudili 110.000 evra.

Međutim, kako nije stigao na red, njegovo saslušanje je odloženo za novembar, a Zec je ceo dan strpljivo čekao u holu.

Foto: Telegraf

- Grupa od tridesetak ljudi došla je sa Zecom u sud. Nikakvih problema nije bilo, naprotiv, ponašali su se izuzetno disciplinovano, takoreći kao vojska. Naime, pošto nisu mogli svi da uđu u sudnicu, kad ih je straža zamolila da se pomere i oslobode prolaz za ulazak u sud, svi su se bukvalno bez reči postrojili. Zaposleni su ostali bez reči, nikada do sada nisu videli ovakvu scenu u hodniku - priča sagovornik beogradskih medija.

U policijskoj akciji u "Durmitoru" uhapšen je Miloš Nilović, zvani Runjo, navodno blizak Filipu Koraću, koji je desna ruka Luke Bojovića. Inače, na sledećem suđenju za iznudu u "Havani", osim Ilije Zeca, trebalo bi da bude saslušan i Marko Perović, koji je takođe uhapšen u "Durmitoru". On se ranije prezivao Marojević, ali je iz bezbednosnih razloga promenio identitet.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA