Teška nesreća kod Ečke: Na starca (72) naleteo "punto", preminuo na licu mesta

Pešak je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta

  • 5

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod Ečke, mesta u blizini Zrenjanina nastradao je sedamdesetdvogodišnji starac iz okoline Zrenjanina kada je na njega naletao tridesetjednogodišnji mladić, takođe iz okoline Zrenjanina koji je bio za volanom automobila “fiat punto”.

IZRAZITO UZNEMIRUJUĆI VIDEO: Stravičan trenutak kada je "ford" počeo da gazi sve pred sobom u Knez Mihailovoj ulici!

Kako Telegraf saznaje, nesreća se dogodila sinoć oko 20 sati i 15 minuta na putu Zrenjanin-Beograd kod naseljenog mesta Ečka.

Pešak je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta.

Uviđaj na mestu događaja izvršili su zamenik Osnovnog javnog tužioca u Zrenjaninu i pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uZrenjaninu.

Daljinac

(D.I./Foto: Ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Krkubulju

    28. oktobar 2017 | 12:16

    Ja vise ne znam sta se ovo desava u saobracaju u Srbiji.Vozim 30 godina i nikada ali nikada nije bilo ovoliko nenormalnih vozaca!Ludih 90 sam se nagledao svega i svacega ali ovako nije bolo.Ovoliko neprimisljenih poteza u saobracaju,mladi,stari,zene,bahati,pijani,drogirani...strava i uzas!Dok izadjem 300 metara izmedju zgrada pritisak mi skoci na 200 jer moram da izbegnem barem 2 tetke koje se isparkiravaju bez gledanja,jednog coravog koji prelazi traku i ide na mene,jednog na semaforu koji jos 15 sekundi od kad se upalilo zeleno kuca poruke,deca koja se jure po parkingu pa istrcavaju izmedju kola na ulicu itd,itd...a onda dodjes u centar pa sve ovo puta 100!

  • Bivši zvezdaš

    28. oktobar 2017 | 12:38

    Ko je kriv za nesreću, utvrdiće nadležni. Ali znam, od deset auta koja me preteknu na putu, devet je marke Fiat- punto!!! 1900 kubika, a školjka malo veća od fiće! Imaju kompleks što su mali, pa to srlja, upada, uleće... Kao muve bez glave!

  • Sremac

    28. oktobar 2017 | 11:23

    Kako naleteo punto Pa trebao je da ima ice naocare da bi ga video nocu Saucesce porodici

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA