≫ 

Knele je ubijen pre tačno 25 godina: Potresne reči njegovog oca odzvanjaju na dan pomena

Knežević je ubijen 28. oktobra 1992. godine u apartmanu 331 hotela "Hajat", a ubica do danas nije otkriven

  • 25
Aleksandar Knežević Knele Printskrin: Youtube/dosije promo

Prošlo je tačno 25 godina od ubistva Aleksandra Kneževića Kneleta (21), a njegova porodica, zajedno sa užim krugom rođaka i prijatelja, danas je održala pomen na Topčiderskom groblju.

Bio je lav na jedan dan, živeo brzo i umro mlad: Od Kneletovog ubistva prošlo je 25 godina, a misterija i dalje nadvija njegov grob

Knežević je ubijen 28. oktobra 1992. godine u apartmanu 331 hotela "Hajat", a ubica do danas nije otkriven.

Razlog za to je činjenica da je ovo ubistvo, po novom krivičnom zakonu, pre nekoliko meseci ove godine proglašeno za zastareli slučaj.

Dušan Knežević, otac ubijenog mladića, rekao je juče da je iz medija saznao da je ubistvo njegovog sina zastarelo po zakonu.

- Ne mogu da verujem. Do danas niko nije odgovarao za ubistvo mog sina. Što se mene i moje porodice tiče, njegovo ubistvo nikada neće zastareti - rekao je kratko stariji Knežević za beogradske medije.

Pored njega, njegove supruge i mlađeg sina, pomenu su prisustvovali rođaci i iskreni Kneletovi prijatelji.

- Bilo je to neko drugo vreme. Sećam se kako smo kao klinci menjali garderobu za susrete s devojkama.S druge strane, smeta mi što o Kneletu pričaju oni koji ga nisu poznavali - prisećao se jedan od Kneletovih prijatelja.

Oni koji su Kneleta poznavali pričali su da je imao jedan moto: "Bolje da živim jedan dan kao lav, nego ceo život kao miš."

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zoran

    29. oktobar 2017 | 07:30

    Kako je ziveo,tako je zavrsio.Zasto se otac nije brinuo pre 25 godina kakvog barabu od sina ima,nego sada navodno trazi jos uvek ubicu?Samo Knele zna koga je ojadio toliko da je taj potegao utoku i zavrsio sa njim,i sa jos puno drugih kriminalaca.

  • Bulidža

    29. oktobar 2017 | 07:22

    Matori traži pravdu za smrt svog sina, koji se bavio istim poslom kao i njegove ubice. Što nije tražio pravdu za žrtve svoga sina?

  • Bane

    29. oktobar 2017 | 08:32

    Kako ste ga vaspitali, tako je i ziveo, a nazalost i zavrsio tragicno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA