Napadnut v.d. direktor Kliničko-bolničkog centra Zvezdara: Nasilnik ga i ranije uznemiravao

Svorcan je prošao sa lakšim telesnim povredama, a slučaj je prijavljen nadležnim službama

  • 4

U petak, 27. oktobra oko 14 sati na raskrsnici van kruga bolnice KBC Zvezdara napadnut je v.d. direktor te ustanove Petar Svorcan, saopšteno je danas iz te ustanove.

IVAN JE NAJBOLJI GINEKOLOG U SRBIJI: Pogledajte zbog čega ga trudnice obožavaju i zašto je drugačiji od drugih lekara (FOTO)

Kako se navodi, v.d. direktora KBC Zvezdara napao je M.D. (25) protiv koga su ova ustanova i sam direktor u nekoliko navrata već podnosili prijave zbog uznemiravanja, verbalne agresije i neovlašćenog slikanja unutar bolnice.

V.d. direktor prošao je sa lakšim telesnim povredama o kojima postoji medicinska dokumentacija, a slučaj je prijavljen nadležnim službama, navode u saopštenju.

- Povodom ovog događaja preduzete su sve mere u skladu sa zakonom i upoznate sve nadležne institucije. Ustanova i direktor se neće više oglašavati - navodi se u saopštenju KBC Zvezdara.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lazar. M

    31. oktobar 2017 | 16:18

    Gledano kakvo nam je zdravstvo i kako se zaposleni odnose prema pacijentima ovakve vesti me ne cude i ako se ovako nastavi bice sve vise ovakvih problema.

  • Naivna d

    3. novembar 2017 | 10:10

    Zdravstvo nam je katastrofalno.Elektronsko zakazivanje je totalni promašaj.Nikad nema termina za specijalistu.A, nama lekar treba trenutno a ne za 6 meseci.

  • boki

    1. novembar 2017 | 23:41

    O KAKVOM ZDRAVSTVU I LEKARIMA PRICATE,PA MI NEMAMO TO POODAVNO,ONI RUTISKI DOLAZE NA POSAO,A TREBALO BI I NJIHOVO ZNANJE DA SE PROVERAVA NA SVAKIH SEST MESECI.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA