Biciklista koji je bio osumnjičen za ubistvo pevačice, danas žali zbog jednog: Mogao sam da spasem Jelenu!

- Samo da smo tog dana prošli nasipom, možda bi ta žena još bila živa - smatra biciklista

  • 12

Četrdesetogodišnji biciklista iz Borče koji svakodnevno vozi po nasipu u Crvenki u jednom trenutku prošle godine bio je osumnjičen za ubistvo pevačice Jelene Marjanović. Danas, 19 meseci posle zločina, ne može da prežali jedno - što je kobnog dana promenio rutu i propustio šansu da eventualno spase pevačicu, piše Srpski telegraf.

Ovako je policija zatekla telo i garderobu Jelene Marjanović na nasipu (UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE S LICA MESTA)

- Samo da smo tog dana prošli nasipom, možda bi ta žena još bila živa. Znam da nisam ja ništa kriv, ali uvek ostaje to u mozgu, da sam možda mogao nešto više da uradim. Prošli smo pedesetak metara od mesta gde je pronađena. Da je slučaj hteo, da smo samo malo skrenuli, možda bismo uplašili zločinca, možda bi odustao, uplašio se. Možda bi ona otrčala dalje - i dalje se preispituje ovaj biciklista koji je zamolio da mu ne objavljujemo ime.

Ovaj četrdesetogodišnjak iz Borče redovno vozi bicikl sa drugom iz komšiluka. Kako dodaje, od ubistva više ne vozi nasipom.

- Nisam sujeveran, jednostavno, neprijatno mi je - dodaje uz uzdah.

Pritnskrin: B92

Kobnog 2. aprila prošle godine prošao je pored nasipa gde je sutradan pronađeno masakrirano telo pevačice.

- Redovno smo vozili nasipom zato što nema automobila i lepši je pogled, priroda i ostalo. Ipak, tog dana smo odlučili da idemo asfaltiranim putem kroz Crvenku jer je srušen stari most, a mi smo hteli preko Pupinovog da pređemo u Zemun. U Crvenku smo stigli oko 16.20, zapamtio sam dva kombija koja su prošla pored nas, tik jedan uz drugi. Posle sam ih video parkirane kod fudbalskog igrališta. Čuo sam da je tog dana tamo odigrana neka utakmica - nastavlja priču sagovornik.

Jelena Marjanović je živela nekoliko ulica od njega, bila mu je takoreći komšinica.

Foto: A. Nalbantjan

- Nakon nekoliko dana u medijima je počeo da se pominje biciklista koji je viđen u blizini lica mesta. Pozvao sam druga i rekao mu da bi trebalo da odemo u policiju, da kažemo gde smo bili i šta smo videli. Bolje da mi odemo kod njih nego da oni dolaze po nas. Nažalost, nismo imali mnogo da im ispričamo - završava priču sagovornik.

INSPEKTOR POKAZAO FOTOGRAFIJE SA KAMERE

Policija ih je ispitivala, propitivala, bili su priča biciklista, korektni.

- Na kraju nam je inspektor zahvalio, a pokazao nam je i sliku koju su skinuli sa kamere u autobusu koji nas je mimoišao. Na fotografiji se vidimo nas dvojica, pognuti, kako okrećemo pedale - kaže svedok, koji, za svaki slučaj, u kompjuteru čuva mapu puta koji su on i drug prešli biciklima 2. aprila prošle godine.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Natalia

    3. novembar 2017 | 07:14

    Policija sumnja u nevine ljude, a cela Srbija sumnja u Zorana SVASTA KAKVA JE TO POLICIJA!!!!!

  • Počivali u miru

    3. novembar 2017 | 00:47

    Jadna žena

  • Tattoo designs piercing

    3. novembar 2017 | 00:49

    Da da sad je bilo tu naroda ko u budvi u sred juna na plaži I niko video niko čuo a svi znaju nešto kao...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA