Bio je sa ženom 13 godina u vezi, ukrao joj je zlato i pare, silovao je, pa pobegao: Policija raspisala poternicu, traži ga celo Prokuplje! (FOTO)

Nesrećnoj ženi je obavljen ginekološki pregled i ustanovljeno je da ima elemenata silovanja

  • 3

Policija je raspisala poternicu za V. R. (40) iz prokupačkog sela Mala Plana, jer se sumnja da je silovao Z. J. (58) iz Prokuplja sa kojom je oko 13 godina bio u vezi.

U Prokuplju kradu automobile i akumulatore: Samo od jutros nestala su dva vozila

Užas u Prokuplju: Unuk pretukao rođenu babu jer nije podigla penziju

Kako nam je potvrđeno u Višem tužilaštvu u Prokuplju, Z. J. je u subotu oko 22 sata prijavila da je V. R. silovao.

Prethodno su se sastali preko puta prokupačke kafane "Toplica“ gde ju je V. R. čekao u kolima. Na silu je uvukao u kola, odvezao u svoju kuću u Malu Planu kod Prokuplja i tamo naterao da imaju odnose. Pregled koji je urađen utvrdio je da ima crvenilo u predelu obraza i u predelu leve dojke, nisu utvrđene povrede na telu, a uzet je bris sa genitalija.

- Oštećena je dala izjavu policiji u kojoj je rekla da su se susreli, da je uvukao u kola i odvezao u svoju kuću. Fizički je napao i maltretirao, naterao da se skine i da imaju odnos mimo njene volje - potvrdio nam je izvor blizak policiji.

Ona je još dodala da je 13 godina bila u intimnoj vezi sa osumnjičenim i da joj je on zbog, navodnog, dugovanja, uzeo zlatne minđuše, mobilni telefon, 3.000 dinara i 200 evra.

Foto: Telegraf

Obavljen je i ginekološki pregled žrtve i ustanovljeno je da ima elemenata silovanja, pa je Više tužilaštvo u Prokuplju odlučilo da se uradi dodatna konsultacija.

Za to vreme V. R. je nestao, te je policija raspisala poternicu i danas bukvalno pročešljala selo i ceo kraj u potrazi za njim.

Još su svi detalji nejasni i u cilju istrage nadležni ne žele da ih iznose. Nije nam poznato ni kako je žena izašla iz kuće, ni da li je još nekog bilo u kući kada se sve dešavalo.

Foto: Pixabay

U ovom selu za Telegraf.rs kažu da se porodica V. R. doselila sa Kosova 1999. godine i da se nisu družili sa meštanima.

- Ne verujem da ima nekog u selu ko ide kod njih i pravo da vam kažem i ne znam koliko braće ima. Znam da je jedan već ranije bio osuđivan za silovanje. Jedini koji nešto vredi je brat koji je policajac u Blacu. Svi ostali su strašno problematični i svi ih izbegavaju- kaže meštanin ovog sela.

U Opštini Prokuplje odavno nije prijavljen slučaj silovanja.

Daljinac

(B. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MISLISA

    5. novembar 2017 | 22:41

    OVO MI LICI NA ONO: AKO NECES VISE SAMNOM, JA CU TE PRIJAVITI POLICIJI. A KAKO JE NIJE SOVAO PROTEKLIH 13 GODINA?

  • Margit

    5. novembar 2017 | 22:46

    Ma femka se gospodja tako mu se sveti zbog neceg sta ce sa deckom mladjim od nje 18 godina moze majka da mi bude sve treba dobro proveriti

  • vladimir

    6. novembar 2017 | 14:37

    "Jadna ženica", a verujem da je za trinaest godina još po koji put "silovana", ali sigurno nije znala da se to tako kaže.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA