Komšija iz Resavske u šoku posle krvavog pira: Verujem da je ovo ubistvo iz nehata! Bili su nerazdvojni, čak sam i sedeo sa njima na piću

Stravično ubistvo u Resavskoj ulici šokiralo je Beograđane, niko ne može da veruje da su dobri prijatelji, završili na ovakakv način

  • 8
Beograd ubistvo, Gavranovic Filip, resavska Foto: Telegraf, Facebook/Gavranovic Filip

Ubistvo vlasnika pekare u Resavskoj ulici, Nikole Ostojića, potreslo je pored prijatelja i rodbine, i one koji su živeli u ovom kraju, a sve je šokirala činjenica da je osumnjičeni za njegovo ubistvo, Filip G, sa kojim je do juče bio nerazdvojan.

Vodio ga na kolače, pa namamio u radnju, a onda uzeo staklo i zario mu u leđa: Detalji stravičnog zločina u srcu Beograda (FOTO SA LICA MESTA)

Kako je za naš portal posvedočilo nekoliko njihovih poznanika, Nikola i Filip bili su jako bliski, a u petak prošle nedelje, viđeni su zajedno u obližnjoj pekari. Isto je rekao i komšija Nikola R. koji tvrdi da ih je svaki dan viđao zajedno.

Foto: Facebook/Gavranovic Filip

Ovo je staklorezac Filip, osumnjičen da je ubio Nikolu Ostojića zbog 20.000 evra (FOTO)

- Svaki dan sam ih viđao zajedno, koliko živim u Resavskoj, a to je dve godine. Nekoliko puta sam i sam sa njima sedeo na piću - rekao je Nikola, koji dodaje da njih dvojica nikada nisu bili u sukobu, a da su znali da se posvađaju samo oko toga, ko će koga voditi na kolače.

Foto: Telegraf

Komšije navode da je vlasnik staklorezačke radnje, Filip G. , hteo da uloži 20.000 evra u neki biznis, ali sumnjaju u istinitost svega toga, jer je staklorezac živeo skromno.

Pekara je imala stalne mušterije, a sam Nikola je, prema rečima komšija, bio čovek vedrog duha, a često je i u prolazu zbijao šale sa prolaznicima.

– Verujem da se ubistvo dogodilo iz nehata – zaključio je naš sagovornik.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Renata

    6. novembar 2017 | 20:53

    Kakav nehat? Ubio ga da bi ga opljackao. Sigurno mu zelenasi sedeli za vratom i on u strahu za svoj zivot vise nije mario za niciji drugi. Treba zaista paziti ko ti je prijatelj i ne poveravati se nikom u vezi novca.

  • Ime

    6. novembar 2017 | 22:37

    Iz nehata mu je i pare uzeo posle i ostavio telo tu par dana?

  • bbb

    6. novembar 2017 | 22:31

    Jeste iz nehata slucajno ubio grdosiju od preko 2 metra i preko 100kg. Pomucio se on dosta da ga ubije, kakav nehat

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA