≫ 

Supruga ubijenog pekara o stravičnim strepnjama koje su se obistinile

- Kada je policija počela da se raspituje za Filipa, osetila sam da je on nešto skrivio. Imala sam osećaj da je on ubica - kratko je rekla supruga ubijenog pekara

  • 4
Nikola Ostojić nestao Foto: Privatna arhiva

Vera, supruga ubijenog Nikole Ostojića, vlasnika pekare u Resavskoj ulici, koji je nestao u petak a juče pronađeno njegovo telo u staklorezačkoj radnji u istoj ulici, kaže da je osetila da je njenog muža ubio Filip G, vlasnik staklorezačke radnje, piše Informer.

Ovo je staklorezac Filip, osumnjičen da je ubio Nikolu Ostojića zbog 20.000 evra (FOTO)

Vodio ga na kolače, pa namamio u radnju, a onda uzeo staklo i zario mu u leđa: Detalji stravičnog zločina u srcu Beograda (FOTO SA LICA MESTA)

Ona kaže da je videla da se policija juče uskomešala u radnji Filipa G, koja se nalazi preko puta njenog supruga, i da je odmah znala da je nađeno telo njenog Nikole.

Foto: Telegraf

- Znala sam da je Nikola tamo nađen. Prijavila sam da je nestao i nadala se da će ga možda naći negde živog i zdravog. Međutim, kada je policija počela da se raspituje za Filipa, osetila sam da je on nešto skrivio. Imala sam osećaj da je on ubica - kratko je rekla Vera.

Foto: Facebook/Nikola Ostojić

Telo Nikole Ostojića pronađeno je juče u staklorezačkoj radnji Filipa G, koji je pod sumnjom da ga je ubio, odmah uhapšen.

Daljinac

(Telegraf.rs / Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ...........

    7. novembar 2017 | 08:04

    Vidjela sam, da kada vas komsija zove na kafu ili vam nudi kolace i slicno, NE SMIJETE PRIHVATITI. Iza toga je komsijski proracun, ova ili ovaj ima para, naivna je, iskoristimo to. Veoma je malo dobrih ljudi. Cuvajte se dobri ljudi i cuvajte djecu bez obzira na, uzrast.

  • Bob Rok

    7. novembar 2017 | 08:14

    Dobar čovek i komšija Nikola... video sam ih tog dana nekoliko puta, kao i uvek, poslednji put u poslastičarnici... jutros praznina...nedostaje ,,tu ispred" kako je uvek govorio...

  • jbfeniks

    7. novembar 2017 | 10:30

    Boze, cuvaj me od prijatelja. Od neprijatelja se i sam cuvam. Sa neprijateljem znam na cemu sam.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA