Nije ni znao da ga je prijavila za silovanje: Prokupčanin za kojim je raspisana potera, sam se javio policiji

- Osumnjičenom nije određen pritvor i ići će redovni postupak - rečeno je za Telegraf.rs u Višem tužilaštvu u Prokuplju

  • 1

V. R. (40) iz prokupačkog sela Mala Plana, kojeg je Z. J. sa kojom je bio u intimnoj vezi 13 godina prijavila za silovanje, nije znao da je to uradila i da je policija raspisala poternicu za njim. Nakon što je saznao, prijavio se policiji i dao izjavu.

Bio je sa ženom 13 godina u vezi, ukrao joj je zlato i pare, silovao je, pa pobegao: Policija raspisala poternicu, traži ga celo Prokuplje! (FOTO)

- Osumnjičenom nije određen pritvor i ići će redovni postupak - rečeno je za Telegraf.rs u Višem tužilaštvu u Prokuplju.

Nezvanično saznajemo da je izjava oštećene prilično diskutabilna, jer su bili u intimnoj vezi i tek nakon što stignu nalazi koji su naloženi da se odrade biće jasnije sve okolnosti.

Oštećena Z. J. je u subotu oko 22 sata prijavila da je V. R. silovao. Prethodno su se sastali preko puta prokupačke kafane "Toplica“ gde ju je V. R. čekao u kolima.

Na silu je, kako je ona izjavila u policiji, uvukao u kola, odvezao u svoju kuću u Malu Planu kod Prokuplja i tamo naterao da imaju odnose. Pregled koji je urađen utvrdio je da ima crvenilo u predelu obraza i u predelu leve dojke, nisu utvrđene povrede na telu, a uzet je bris sa genitalija.

Foto-ilustracija: e-stock.us/Miloš Rafailović

Ona je još dodala da je 13 godina bila u intimnoj vezi sa osumnjičenim i da joj je on zbog navodnog dugovanja, uzeo zlatne minđuše, mobilni telefon, 3.000 dinara i 200 evra.

Daljinac

(B. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miladin

    7. novembar 2017 | 19:08

    Cist humor.posle 13 god znaci silovao je a sta se desavalo do tada dobrovoljno silovanje , jel tako😅

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA