≫ 

Ubistvo pekara u Resavskoj razotkrila seksi plavuša: Videla je na svom mužu ovaj detalj i shvatila da je on ubica!

Ivana je prva posumnjala da je Ostojića ubio njen suprug, a svoje slutnje poverila je ocu

  • 24
Ivana Gavranovic, supruga, zena stakloresca koji je ubio pekara, Filip Gavranovic Foto: Facebook/Gavranovic Filip

Ubistvo pekara Nikole Otojića (36) čije je telo pronađeno juče u staklorezačkoj radnji u Resavskoj ulici razrešeno je zahvaljući Ivani Gavranović, supruzi Filipa Gavranovića koji je osumnjičen da je počinio ovaj zločin.

Vodio ga na kolače, pa namamio u radnju, a onda uzeo staklo i zario mu u leđa: Detalji stravičnog zločina u srcu Beograda (FOTO SA LICA MESTA)

Kako pišu beogradski mediji, Ivana je prva posumnjala da je Ostojića ubio njen suprug, a svoje slutnje poverila je ocu. 

Ona je, navodno, na njegovoj garderobi pronašla krv, zbog čega joj je i postao sumnjiv.

Nakon toga obaveštena je policija koja je u radnji u Resavskoj ulici pronašla Ostojićevo telo, kaže Milena tašta pokojnog Nikole Ostojića.

- Filip je monstrum. Proklet bio, zar tako da ga ubije. Nikola mu je uvek pomagao finansijski i bio uz njega. Nikola je bio vredan, spavao je svega dva-tri sata dnevno.Bio je neiskvaren. Svega se odricao. Njegov sin Srđan još ne zna da mu je otac ubijen. Ne znamo ni kako da mu saopštimo jer mu je otac bio bog i idol - priča Milena.

Ona navodi za Alo da je Filip 20. otkobra bio kod Nikolinog sina na rođendan.

Foto: Facebook/Nikola Ostojić

- Filip se nedvano oženio i sa suprugom Ivanom živi u Borči. Ona je predivna žena, i ne zna za koga se udala. Sama je posumnjala da je on umešan. U petak je trebalo da se nađe sa njim kod "Beograđanke", a njega nije bilo 40 minuta. Posle je premotavala film i rekla svom ocu da sumnja na Filipa. Prijavili su ga policiji i zlotvor je uhapšen - kaže očajna tašta.

Filip je, navodno, sav krvava posle ubistva ogrnuo jaknu, pozvao taksi i odvezao se negde da se presvuče, dok ga je Ivana za to vreme čekala ispred "Beograđanke".

Ostojićev nestanak, da podsetimo, prijavljen je prošlog petka.

Pošto je juče pronađeno njegovo telo, ispostavilo se da se on tog dana video sa Gavranovićem, sa kojim je bio nerazdvojan, i koji ga je, kako se sumnja ubio. Kao motiv se pominje novac od 20.000 evra koje je Gavranović tražio od Ostojića.

Foto: Telegraf

Filip Gavranović je juče uhapšen, a danas mu je određen pritvor od 30 dana.

Sa suprugom, koja ga je razotkrila, u braku je manje od mesec dana, tačnije od 14. oktobra.

Daljinac

(Telegraf.rs / Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Banderas

    8. novembar 2017 | 00:18

    Za srecu ne treba mnogo. Dovoljno je ne zivjeti u Srbiji.

  • MISLISA

    7. novembar 2017 | 23:52

    POSTALI SMO LJUDI BEZ MORALA. NEKAD SE ZA PRIJATELJA I ZIVOT DAVAO, AKO TREBA, A SADA VIDITE...PRIJATELJA TREBA DUGO BIRATI, DA BI NASLI ONOG PRAVOG.

  • samo kazem

    8. novembar 2017 | 09:28

    Moj drug svaki dan pije kafu u kaficu preko puta lokala sa svojim komsijom. Lokali im jedan pored drugog pa su postali prilicno dobri, druze se ljudi... E sad lepo ce to biti dok komsija ne sazna da mu je blizak i sa zenom. A onda ce biti na naslovnoj strani svi zajedno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA