Slučaj pretučene učenice u Aranđelovcu: Tužilaštvo pokreće krivični postupak protiv tri maloletnika (VIDEO)

- Strašne su scene koje se mogu videti na snimku koji se pojavio na internet portalima - kaže ministar policije Nebojša Stefanović

  • 13

Više javno tužilaštvo u Kragujevcu pokrenuće krivični postupak protiv maloletnika zbog nasilja nad maloletnom B. N. (15) u Tehničkoj školi u Aranđelovcu, saopsteno je danas iz tog tužilaštva.

Ovo je razlog zbog kog je pretučena učenica u Aranđelovcu: Optužena da je kačila gole slike drugarica, evo šta njen otac kaže na to! (VIDEO)

Oglasili se roditelji brutalno pretučene devojčice: Udarali su je pesnicama, a ostali đaci su navijali (VIDEO)

Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu danas je dostavljen izveštaj Policijske stanice u Aranđelovcu, o događaju od 13. oktobra ove godine u Tehničkoj školi "Mileta Nikolić“ u Aranđelovcu, kada je u odeljenju prvog razreda došlo do fizičkog nasilja nad učenicom tog odeljenja.

- U skladu sa svojim zakonskim ovlašćenjima Više javno tužilaštvo u Kragujevcu pokrenuće krivični postupak prema maloletnim izvršiocima - S.V. (15), K.V. (15) i D.R. (15), zbog krivičnog dela nasilničko ponašanje, izvršenog na štetu maloletne B. N. i uključiti sve nadležne institucije i stručne službe radi daljeg sprečavanja vršnjačkog nasilja, koje se neće tolerisati -  stoji u saopštenju.

Kako navodi Više javno tužilaštvo u Kragujevcu, "u saradnji sa policijom preduzete su se potrebne mere i radnje radi rasvetljavanja činjenica i okolnosti vezanih za sporni događaj".

Printksin: Telegraf

Učenicu Tehničke škole "Mileta Nikolić" u Aranđelovcu napali su školski drugovi i drugarice, a potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović najavio je da će policija u saradnji sa nadležnim tužilaštvom i Centrom za socijalni rad preduzeti sve mere iz svoje nadležnosti kako bi ovaj slučaj bio što pre rešen.

Strašne su scene koje se mogu videti na snimku koji se pojavio na internet portalima. Nedopustivo je bilo kakvo nasilje, a posebno vršnjačko, jer to može ostaviti nesagledive posledice na decu koja su izložena maltretiranju u tom uzrastu - naveo je Stefanović.

Snimak napada pojavio se i na Internetu, ali je u međuvremenu uklonjen sa Jutjuba zbog prikazivanja nasilničkog ponašanja.

Zbog ovog slučaja koji je izazvao najoštrije osude, u školu će biti hitno upućena i Republička prosvetna inspekcija.

Pogledajte kako se pretučena učenica:

Daljinac

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bruce Lee

    8. novembar 2017 | 22:34

    Pustite im još Zadruge i Parove, to su pravi modeli ponašanja, ovo su tu i videle da tako treba.

  • Andjelija

    8. novembar 2017 | 21:14

    "Drzimo palceve" da se postupak dovede do kraja i pocinioci budu kaznjeni zajedno sa roditeljima. Nadam se da nece bi po principu "mnogo buke ni oko cega"!

  • Ana

    8. novembar 2017 | 20:28

    Bravo,bravo za brzu reakciju.E,to je lekcija koju ce pamtiti zajedno sa roditeljima.Sledeci put nece smeti ni da kinu pored nekog.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA