≫ 

Evo šta se desilo s učenicima koji su tukli druga u Aranđelovcu, pa ga terali da im ljubi ruke u učionici

Direktorka škole Zorica Ćiraković kaže da je slučaj vršnjačkog nasilja prijavljen školi i da su još pre dve godine preduzete sve zakonske mere

  • 19

Video novog nasilja iz Ekonomsko-ugostiteljske škole "Slobodan Minić" u Aranđelovcu, na kom se vidi kako jednog dečaka maltretiraju i udaraju dva školska druga, a zatim traže da im ljubi ruke, nastao je pre dve godine.

Novi snimak vršnjačkog nasilja u Aranđelovcu: Šutirali i šamarali druga, pa ga naterali da im ljubi ruke!

Direktorka škole Zorica Ćiraković kaže da je slučaj vršnjačkog nasilja prijavljen školi i da su preduzete sve zakonske mere.

- Učenici su se izmirili, a majka dečaka, koji je bio izložen vršnjačkom nasilju, potpisala je izjavu da ne želi nikog da tereti - objasnila je direktorka.

Printskrin: Telegraf

Jeziva tuča u školi u Aranđelovcu: Učenici šamaraju drugaricu i urlaju "spusti ruke dole", sve je snimljeno, policija na licu mesta! (VIDEO)

Ovaj video je objavljen odmah nakon jezivog šamaranja učenice I razreda B.N (15) u istom gradu, u  Tehničkoj školi "Mileta Nikolić". Nju su za vreme malog odmora 13. oktobra silovito šamarale dve drugarice iz razreda, dok su ostali čuvali stražu, navijali i smejali, a sve zbog nesuglasica sa društvenih mreža.

Printksin: Facebook/Brine me to sto me nista ne brine ...;)

Ovo je razlog zbog kog je pretučena učenica u Aranđelovcu: Optužena da je kačila gole slike drugarica, evo šta njen otac kaže na to! (VIDEO)

Naime, incident je proistekao zbog ukradene Fejsbuk šifre i postavljanja neprimerenih, golišavih fotografija njenih drugarica na lažni profil B.N.

Ministarstvo prosvete najavilo je da u školu šalje prosvetnu inspekciju i pokreće vaspitno-disciplinski postupak protiv svih učesnika u tuči, a Više javno tužilaštvo u Kragujevcu krivični postupak protiv tri maloletne osobe zbog vršnjačkog nasilja.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gradjanin

    9. novembar 2017 | 12:25

    Zena je potpisala jer je vrlo verovatno samohrana majka te je i sama u strahu da bi moglo kako njoj tako i njenoj deci da se desi nesto jos gore. Receno je da su ta dva "junaka" imala i imaju zastitu nekog lokalnog krimosa. Dakle, to sto je majka potpisala da nikoga nece teretiti ne znaci da skola i policija ne treba da adekvatno kazne izgrednike! Ove dripce smestiti u ustanove zatvorenog tipa i terati ih na drustveno koristan rad DOZIVOTNO! Tek tada ce pojedinci tri puta razmisliti pre nego dignu ruku na nejac. Dok Srbija ne postane pravna drzava ovakvih slucajeva ce biti sve vise!

  • Donja Murtulica

    9. novembar 2017 | 14:26

    Pa oni su baš rešili slučaj. Da li je direktor predložio da se zlostavljačima da najveće priznanje opštine? Čini mi se to je izostalo. Bruka ljudi, bruka neviđena!

  • VIKI

    9. novembar 2017 | 11:56

    Ma sve to treba zatviriti i tate i mame...roditelji odustali malo sutra...sta to dete ima uglavi i kako se oseca videce se vremenom. A i ti huligani jadni sigurno ceo zivot zive u nasilju u porodici a nisu ni svesni....PAZI STA ZELIS MOZDA TI SE DOGODI...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA