Raskrinkana međunarodna grupa dilera narkotika: Predvodio ju je Novosađanin čija je kuća opkoljena

U Češkoj su na primopredaji sa četiri kilograma kokaina uhapšeni Branislav Cvijović, Josip Capik i Branislav Bikić, dok je Radoslav Cvijović, organizator ove kriminalne grupe uhapšen u Srbiji

  • 2

Tužilaštvo za organizovani kriminal, u saradnji sa BIA i SBPOK, juče je raskrinkala međunarodnu organizovanu kriminalnu grupu koja je distribuirala kokain u Češkoj, Nemačkoj, Italiji, Austriji, Slovačkoj i Mađarskoj.

Ova kuća u Novom Sadu je bila opkoljena sa svih strana više od tri sata: Uhapšen muškarac (40) (FOTO) (VIDEO)

Novi Sad pod opsadom policije: Blokirana kuća, na sve strane Žandarmerija i Specijalne antiterorističke jedinice

Prema pisanju Blica, u Češkoj su na primopredaji sa četiri kilograma kokaina uhapšeni Branislav Cvijović, Josip Capik i Branislav Bikić.

U Srbiji su uhapšeni Radoslav Cvijović, organizator ove kriminalne grupe, i njegov zet Slavko Pavlov, teniski trener koji živi i radi u nemačkom gradu Ulmu.

U akciji srpske policije pretresena su četiri stana i kuća, a jedinica za finansijske istrage proverava sadržaj sefa i račune.

Foto: 021.rs

U Češkoj je kasnije otkriveno još četiri kilograma kokaina. Kod pripadnika ove kriminalne grupe pronađeno je u Češkoj i Srbiji još i 100.000 evra, a oduzeti su i automobili "mercedes", "audi" i "porše panamera", koji je pripadao Pavlovu.

Kuću Radoslava Cvijovića zvanog Cviko pretresena je sinoć u Novom Sadu. Objekat na uglu Trga 27. marta i Ulice cara Dušana policija je opkolila i nije dozvoljavala bilo kakvo remećenje akcije.

Daljinac

(Telegraf.rs / Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA