Svetlana je danima sedela pored mrtvog Miroslava: Nesnosan smrad se širio, a ona je mirno čitala knjigu, nesvesna da je pored nje leš

Vlaškovića su danas sahranili rođaci, jer sa suprugom nije imao dece, a njegova supruga Svetlana je smeštena u ustanovu zatvorenog tipa radi lečenja

  • 0

Telo Miroslava Vlaškovića (77) iz Rekovca u  podmakloj fazi raspadanja pronašli su radnici Centra za socijalni rad iz tog mesta u petak, a pretpostavlja se da je njegova supruga zbog mentalnih poteškoća odlučila da smrtni slučaj ne prijavi, saznaju Večernje novosti.

Jovica je popravljao mlin, i za 2 sekunde nestao sa lica zemlje: Ostala je samo kapa, i kesa sa njegovim ostacima (FOTO)

Policija i radnici Centra za socijalni rad zatekli su je kako mirno čita knjigu. Rekla im je da to nije njen suprug, već neki nepoznati čovek koji danima tu spava i koji će otići kad se probudi.

Vlaškovića su danas sahranili rođaci, jer sa suprugom nije imao dece, a njegova supruga Svetlana je smeštena u ustanovu zatvorenog tipa radi lečenja.

Po Rekovcu se priča da je Miroslav preminuo dok je sedeo za stolicom, a potom se njegovo beživotno telo stropoštalo na pod. Svetlana je, pričaju Rekovčani, mislila da spava i nastavila da se ponaša kao da se ništa nije dogodilo. Komšije jesu osećale smrad iz stana, ali nisu ništa posumnjale, jer se iz njega i ranije osećao neprijatan miris zbog neredovnog održavanja.

Printksin: Youtube/SlaveTZAR

- Vlašković je bio penzionisani radnik Fabrike „Kablovi“ u Rekovcu. U slobodno vreme je pomagao drugima, a često je išao da čisti i održava lokalno groblje. Pošto ga nismo videli na zadušnice, bilo nam je sumnjivo. Pomislili smo da je bolestan.

- Ali, kada je Svetlana počela da dolazi u prodavnicu po hleb, jedan od prodavaca obližnjeg marketa pozvao je Centar za socijalni rad – kaže jedan Rekovčanin za Novosti.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA