≫ 

Zamalo da dođe do pucnjave: Trtica u "Parovima" otkrio detalje o prvom dečku Aleksandre Subotić, dan posle je pretučen

Da li je policajac sinoć previše ispričao?

  • 1

Bivši policajac, Milan Trtica, koji je večeras pretučen u dvorištu svoje kuće, sinoć je gostovao u emisiji "Upoznajte Parove". On je, između ostalog, tvrdio da je učesnica "Parova", Aleksandra Subotić, pre nekoliko godina bežala od njega na jednom splavu, što je ona demantovala.

Teško pretučen bivši policajac u Beogradu nakon gostovanja u "Parovima": Pričao o tajnama Zemunskog i Voždovačkog klana

U emisiju se potom uključio njen otac, osuđivani Karađorđe Subotić koji je potvrdio da poznaje Milana i da je tačno ono što govori.

- Više puta smo ručali, a poznajemo se davno. Aleksandri sam branio da izlazi i ona se pojavila u jednom klubu. Samo sam javio da ne uđe u taj klub i njoj je bio zabranjen ulaz - rekao je Karađorđe.

Printskrin: TV Happy

Trtica je potom ispričao sve što zna o prvom dečku Aleksandre Subotić.

- Ja sam njega četiri godine slao u Kruševac. On je pobegao iz Kruševca i ja odem do njegovog pokojnog oca i kažem mu: "Daj, nemoj da ima problem, ubiće ga neko". Da bi se on našao sa ocem skoro ispod prozora policijaske stanice. Kolege krenule da ga hapse, uzeli su i pištolj, jer su čuli da i on ima pištolj i umalo tu da dođe do pucnjave. Vraćen je u Kruševac, pričalo se da mu je loše, a on se smuvao sa vaspitačicom - rekao je Milan.

Aleksandra je, kako se navodi, inicijale ovog dečka istetovirala na intimnim delovima svog tela, a tetovažu je kasnije prepravila.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA