Detalji bizarne nesreće u Rumi: Žena pomagala povređenima u saobraćajki, pa je ubila bandera!

Samo u zadnjih godinu dana to je treći put da su vozači obarali banderu na tom mestu

  • 7
Teška saobraćajna nesreća u Kovačici, tri lica poginula, Branislava Jovanovic, Milica Beslac Printskrin-ilustracija: Youtube/Rtv Ok

Žena Nada Mitić (48) iz Putinaca kod Rume, koja je rano jutros nastradala ispred svoje kuće, kada je na nju pala bandera nakon što je u istu udario kamion, u kobnom trenutku je pomagala ljudima iz saobraćajne nesreće.

Užasna tragedija u Rumi: Kamion udario u banderu, ona pala i ubila ženu

Kako je za Večernje novosti ispričao jedan od trojice njenih sinova, pola sata pre nego što će nastradati, došlo je do saobraćajne nezgode.

- Ona i komšija izašli su da pruže pomoć, i kako je stajala pored jednog od vozila, iz pravca Inđije naleteo je kamion. Valjda da bi vozač izbegao direktan sudar, udario je u banderu, koja je počela da pada. Majka je opazila, i da bi zaštitila brata koji je stajao pored nje, ona ga je odgurnula, a bandera je pala na nju - ispričao je vidno potresen sin Boris.

Svedoci su ispričali da se na tom delu puta od Inđije i Stare Pazove, malo po malo desi neka saobraćajka.

Samo u zadnjih godinu dana to je treći put da su vozači obarali banderu na tom mestu.

- Tu postoji blaga krivina, a oni kad dolaze iz tog pravca misle da je ravan put. Još kad je samo malo klizavo, često slete s puta - pojašnjava jedan od Putinčana koji se zatekao na mestu nesreće.

Foto-ilustracija: Profimedia/Sciencephoto RM, Printskrin: Youtube/Stomp Team

Vest o Nadinoj smrti uznemirila je komšije, koji su došli da izjave saučešće porodici.

- Fina ženica, majka, domaćica. I sad je pokazala svoju dobru dušu, htela je da pomogne drugima, a i sama nastradala. Kakva zla sudbina... - pognute glave prokomentarisala je Mira, koja je pritekla u pomoć ožalošćenoj porodici Mitić.

Vozaču kamiona M. P. (37) određeno je zadržavanje od 48 sati, nakon kojih će biti saslušan u Višem tužilaštvu, potvrđeno je ''Novostima'' iz Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Medolino

    13. novembar 2017 | 17:19

    Boze on je predpostavljao da ima prvenstvo!!! Ja I kad imam prvenstvo ja stanem da proverim...

  • Marko

    13. novembar 2017 | 20:30

    Bože dragi, gleda li iko saobračajne znakove? U mom naselju ima suzenje puta i znak ko ima prvenstvo, niko ali niko ne gleda taj znak, samo je pitanje kada će nešto da se desi...a čudno je kako se do sad nije ništa desilo.

  • ela

    13. novembar 2017 | 19:17

    Pa ti stani da pomognes

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA