Selektor nastradale Milice izgovara sa knedlom u grlu: Govorio joj sam joj da će postati prvakinja sveta, a sada je više nema (FOTO)

- Čitava reprezetntacija u kojoj su bile i Branislava i Milica krenula je zajedno na takmičenje u Rumuniju. Bili smo u tri automobila. Svi smo bili veseli i raspoloženi, radovali se uspesima i navijali jedni za druge - priča Stojić

  • 0

Selektor Zoran Ostojić kaže da će poslednje dane sa fitnes reprezentativkama Milicom Beslać (16) i Branislavom Jovanović (48) koje su u nedelju poginule u saobraćajnoj nesreći, pamtiti po smehu i dobrom raspoloženju.

Prabaka je u Apatinu čekala Milicu i Tanju da dođu na večeru: Kad je čula strašnu vest, legla je na krevet i zakukala

- Čitava reprezetntacija u kojoj su bile i Branislava i Milica krenula je zajedno na takmičenje u Rumuniju. Bili smo u tri automobila. Svi smo bili veseli i raspoloženi, radovali se uspesima i navijali jedni za druge - priča Stojić.

On kaže da je na nesreću uticao čudan splet okolnosti i da je Branislava zbog promena u organizaciji završila takmičenje u subotu umesto u nedelju.

- I ona i Milica bile su gotove sa takmičenjem pre svih, pa se Branislava sa devojčinim roditeljima dogovorila da krenu u nedelju ujutru - priča Stojić za "Blic".

On će svoje druženje sa stradalim članovima svoje ekipe upamtiti po rečima koje je uputio Milici.

Foto: Facebook/Branislava Jovanovic

- Nakon što je Branislava završila takmičenje, čitava reprezentacija se okupila na večeri. Pričali smo, smejali se, bili raspoloženi, radovali se uspesima. Milica je osvojila sedmo mesto u svojoj kategoriji, a ja sam joj rekao da će u roku od dve godine biti prvak sveta, jer bila je naša najveća nada bodi-bildinga. Sada Milice više nema, prerano je ugašen tako mlad život - priseća se Stojić.

Posle večere ove dve sportiskinje otišle su na spavanje i selektor ih je poslednji put video sutradan ujutru.

- To jutro bile su nasmejane, kao po običaju. Posle doručka uzele su stvari i krenule kući. Mi ostali planirali smo da krenemo kada se takmičenje završi. Međutim, nekoliko sati kasnije do nas je stigla strašna vest, Branislava, Milica i njena majka Tanja su poginule - kaže selektor.

Printskrin: Youtube/Rtv Ok

Nakon užasne vesti o saobraćajnoj nesreći hotelom su odjekivali jecaji kako od strane srpske reprezentacije tako i od njihovih kolega iz drugih država.

Ostojić dodaje da je Branislava planirala da se  nakon sledeće sezone povuče iz takmičenja.

- Ona je našoj zemlji donela bezbroj medalja i panirala je da ih ume još nekoliko i prestane sa takmičenjima. Nažalost, u svemu tome zaustavila ju je smrt - zaključuje selektor.

Skupština opštine Apatin proglasila je jučerašnji dan danom žalosti zbog pogibije dve sugrađanke - Tanje i Milice Beslać.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA