Dovoljno dokaza protiv osumnjičenog za ubistvo advokata

Policija je u stanu osumnjičenog našla određena dokumenta, kao i određenu manju količinu narkotika

  • 0

Policija veruje da je našla dovoljno dokaza da privede osumnjičenog za ubistvo advokata Vladimira Zreleca, raspisana je potraga za počiniocem i sve snage policije usmerene su na to, izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

Osumnjičeni za ubistvo advokata Vladimira Zreleca uskoro će biti uhapšen

- Ja se nadam da će to biti slučaj koji ćemo vrlo brzo uspeti da razrešimo i da ga privedemo pravdi. Ne mogu da vam kažem termin, ne zavisi od mene kada ćemo moći da ga nađemo, ali sve snage policije usmerene su na to - rekao je Stefanović novinarima.

Prema njegovim rečima, policija je u stanu osumnjičenog našla određena dokumenta, kao i određenu manju količinu narkotika i ističe da MUP radi dalje na svim mogućim mestima gde bi on mogao da se nalazi.

- Nadam se da ćemo ga vrlo brzo imati u svojim rukama, da dovedemo pravdu i porodici Zrelec, a onog ko je odgovoran za likvidaciju advokata dovedemo pred sud - rekao je Stefanović.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA