Poslednji put je himna Srbije odsvirana za Branislavu: Tragično nastradala bodibilderka sahranjena u Zemunu

- Ovo je velika tragedija za porodicu, prijatelje i sport. Odlazi kada im je najpotrebnija - rekao je utučenim glasom predstavnik sportskog saveza koji je održao govor

  • 5

Šampionka u bodibildingu Branislava Jovanović (48), poginula u saobraćajnoj nesreći kod Kovačice, sahranjena je danas na groblju u Zemunu.

OVO JE NJENA NAJVEĆA POBEDA: Poginula bodi-bilderka Branislava Jovanović SPASILA JE TRI ŽIVOTA!

Na večni počinak ispratili su je suprug Zoran Jovanović, ćerka Ivana, prijatelji, kolege, selektor Zoran Stojić, kao i porodica, takođe, tragično nastradalih Milice Beslać (16) i njene majke.

Predstavnik sportskog saveza održao je govor.

- Mnogo rada uložila je do rezultata i upornosti. Do rezultata upoznaje i svog supruga Zorana, s kojim je ceo život provela u sportu. Radila je sa mladima i na sebi, pa u 48. godini je išla na Svetsko prvenstvo. Ćerka Ivana je kruna njihovog braka, a Milica, sa kojom je poginula, bila je njen ponos, šampionka. Ovo je velika tragedija za porodicu, prijatelje i sport. Odlazi kada im je najpotrebnija - rekao je on.

Nakon govora poslednji put himna Srbije odsvirana je za Branislavu.

Bliska prijateljica šampionke zadržavala je suze i jasno je govorila:

Printskrin: Youtube/Rtv Ok

- Volela bih da smo sada u nekoj 2047. gopdini, ali ovo je sada. Tek si krenula na svoj put. Pitala bih te Branka, nešto, da li si morala da odeš na svoj put. Otišla si, ti koja si uvek bila mirna i staložena i održavala svoju reč. Ne ljutim se na tebe, jer na tebe niko nije mogao da se ljuti. Nedostajaćeš nam svima, u to sam sigurna. Neka te anđeli čuvaju, bar si ti to zaslužila.

U povorci je viđena i poznata bodibilderka Ljuba Pantović, koja je nosila cveće.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miša

    17. novembar 2017 | 22:42

    Nek joj je laka zemlja ,Zoran Jovanović njen suprug ako se nevaram to je onaj čovek koji masira Žiku u filmu,isto uspešan u Atletskoj gimnastici boldi bildingu.

  • Luka Albijanic

    12. mart 2018 | 12:20

    Pocivajte u miru i Raju , nikada vas necemo zaboraviti , zivecete vecno u nasim srcima , neka su vase plemenite Duse blagoslovene na Lepsem Mestu gde ih Andjeli cuvaju ... Amin ...

  • Luka Albijanic

    12. mart 2018 | 12:19

    Saucesce prijateljima i porodici ... Pocivajte u miru i Raju , neka je laka zemlja , vecna slava i veliko Hvala na svemu Legende ... Boze molimo oprostite , pomozite i spasite ako nije problem ... Amin ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA