Nikola je voleo svoj posao i bio vredan kao mrav: Svi su brinuli da mu motocikli ne dođu glave, a on je pao sa bandere i umro! (FOTO)

Policijska istraga, koja je u toku, treba da utvrdi okolnosti nesreće

  • 21

Nikola Paunović Paun (29) nastradao je u ponedeljak u Mirijevu, u Ulici Predraga Vasića 19, kada je obavljao električarske radove na banderi ispred kuće.  Dok je bio na banderi, udarila ga je struja i na licu mesta ga ubila.

Stravičan prizor u Mirijevu: Mladog radnika (28) ubila struja na banderi

Policijska istraga, koja je u toku, treba da utvrdi okolnosti nesreće, i da li je Nikola bio privatno angažovan ili ga je na teren poslala njegova firma "Elektrodistribucija" Beograd.

Naime, prema rečima vlasnika kuće u Mirijevu u kojoj je radio Nikola sa kolegom,  on je varničenje na banderi prijavio EDB-u koji je, navodno, poslao dva radnika. S druge strane, u ponedeljak, odmah pošto se dogodila tragedija, u EDB-u su dematovali da se radi o njihovom radniku.

- EDB nije danas imao radnike na toj adresi. Verovatno je neko radio privatno. Policija obavlja uviđaj, pa ćemo posle toga dobiti detaljnije informacije - ističu u EDB-u.

Dan nakon tragedije, u Ulici Milorada Umnjenovića tuga i velika žalost. Iz Nikoline kuće čuju se jecaji, okupljaju se prijatelji i rođaci, ali bol zbog Nikoline smrti je prevelik i niko od ukućana ne krije suze.

- Velika je tuga i mnogo je teško. Radi se o smrti jedinca i niko ne može u ovom trenutku da bilo šta kaže - rekao je mladić koji je suznih očiju stajao pokraj kapije.

U tom trenutku, dve žene su izvodile stariju ženu, koja od tuge nije mogla da dođe sebi. Ona je glasno dozivala Nikolu i govorila da se jedino bojala motocikla, jer je Paunović bio veliki zaljubljenik u dvotočkaše.

- Jedino sam se motocikla bojala. Kako sam pogrešila, Nikola, živote, dete milo, trebalo je tek da živiš - kukala je na sav glas starija žena, koju su dve prijateljice bukvalno unosile u kuću.

Komšije i prijatelji tragično nastradalog mladog čoveka imaju samo reči hvale o njemu i napominju da je uvek bio spreman da pomogne. Oni još kažu da je Nikola imao dve ljubavi, voleo je motocikle i svoj posao u EDB-u.

- O Nikoli nećete ništa ružno čuti. On je bio čovek za primer, vredan, radan, a pre svega čovek u pravom smislu reči. Svakome od nas, kada bismo mu se požalili da imamo neki kvar na električnim instalacijama, rešavao je problem, bez obzira na to da li se upravo vratio sa posla i da li je umoran. Većini ljudi iz kraja nije ništa ni naplaćivao, ili ako je to uradio, bilo je simbolično, čisto da ih ne uvredi - rekao je Nikolin poznanik.

Sa mnogo ljubavi je Nikola radio oko motora.

- Za sve je imao razumevanja i znao je u kakvim vremenima živimo. On je u kraju bio poznat i po motociklu, koji je sa mnogo ljubavi sređivao. Znate li sa koliko je ljubavi i posvećenosti objašnjavao šta njemu znači motocikl i kada ga vozi. Sticao se utisak da su se on, motocikl i vetra spojili u jedno. Sada, kada ga više nema, nadam se da mu vetar mrsi kosu na nekom boljem mestu - dodaje Nikolin poznanik.

GLAVOM DODIRNUO KABL

Nikola Paunović je prema nezvaničnim saznanjima nastradao kada je glavom dodirnuo kabl pod velikim naponom. Njegov kolega je vriskom i plakanjem alarmirao vlasnika kuće, a on Hitnu pomoć i policiju. Nesrećnog mladića su sa bandere skinuli vatrogasci nakon što su radnici EDB-a isključili struju.

Daljinac

(Telegraf.rs/Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    22. novembar 2017 | 10:28

    Nikola je bio andjeo. Posten,vredan,dobar. Najbolji. Vecito nasmejan,pomogao bi svima,uvek. Da,voleo je svoj posao. Mnogo je voleo svoj posao. Voleo je motore. I njih je mnogo voleo. Bio je pred zenidbom,zeleo je da stvori porodicu,decu. Svima nama koji smo ga poznavali on je bio primer kako treba ici kroz zivot. Svojom pojavom i osmehom svakome bi ulepsao ne dan,ceo mesec. Da,on je bio andjeo.

  • Majka!

    22. novembar 2017 | 13:24

    Neka te Anđeli čuvaju mali veseljace, nadam se da si danas sa svojim majkicom... Ovo je prevelika tuga za sve nas koji te od rodjenja poznajemo a kamoli za tvoje najbliže! Počivaj u miru!

  • SRB-IN

    22. novembar 2017 | 11:40

    Nidzo neka ti je laka zemlja neka te andjeli cuvaju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA