Filmsko hapšenje u Valjevu: Trojicu muškaraca u sekundi opkolio veliki broj maskiranih policajaca

Među trojicom uhapšenih muškaraca su i dva radnika vojne fabrike "Krušik"

  • 7
Krušik, preprodaja eksplozivnih naprava Foto: Telegraf

U policijskoj akciji koja je izvedena danas u Valjevu uhapšene su tri osobe zbog sumnje da su trgovali eksplozivnim napravama, nezvanično saznaje Telegraf.

Akcija "Kvadrat" u Nišu: Uhapšen bivši načelnik saobraćajne policije, oštetio državu za više od 900.000 dinara

Kako saznajemo, među trojicom uhapšenih muškaraca su i dva radnika vojne fabrike "Krušik".

Akcija je izvedena oko 10.30 časova na parkingu iza Nove pijace u Valjevu. Očevici kažu da je na licu mesta bilo više pripadnika policije, koji su bili maskirani.

- Sve je izgledalo kao na filmu. U jednom trenutku pojavio se veliki broj maskiranih policajaca, koji su napravili "sačekušu" za muškarce koji su bili u dva automobila, kragujevačkih i lozničkih tablica. Jedan od njih je pokušao da pobegne, ali su ga policajci stigli - pričaju očevici ovog hapšenja.

Foto: Telegraf

Muškarcu koji je pokušao bekstvo ukazana je lekarska pomoć. Nezvanično saznajemo da se uhapšeni sumnjiče da su preprodavali eksploziv.

Najverovatnije se radi o štapinama, koje služe za aktiviranje eksploziva ili kapsulama, koje imaju istu svrhu. Nezvanično saznajemo da su uhapšena dvojica radnika "Krušika", pa se pretpostavlja da su eksplozivne naprave izneli iz vojne fabrike.

O ovom hapšenju još uvek se nije oglasila valjevska policija, kao i rukovodstvo "Krušika".

Daljinac

(S.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Branko

    1. decembar 2017 | 19:04

    U krusiku u opste nisu male plate za nase standarde 40000-50000 za rad koji u opste nije fizicki naporan i vikend se ne radi sve benefite imaju u odnosu na nas ostale koji radimo kod privatnika i svi iz Valjeva bi rado radili u krusiku ali nemozemo da stignemo na red od ovih iz Uba Lajkovca Osecine svako ko procita ovaj komentar a iz Valjeva je zna tacno o cemu se radi verovatno i ovi sto su uhapseni ako su od skoro zaposljeni nisu iz Valjeva

  • @ KiKi

    1. decembar 2017 | 13:31

    Ako ti neko smanji platu Ti moraš da se snalaziš

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA