≫ 

Pucnjava na Karaburmi: Mladić upucan u noge, ispred kladionice lokva krvi

Incident se dogodio ispred jedne od kladionica na Karaburmi

  • 22

Večeras nešto posle 20 časova u Ulici Marijane Gregoran na Karaburmi, došlo je do pucnjave u kojoj je ranjen muškarac (20). Kako saznajemo mladić je životno ugrožen i prevezen je u službu reanimacije u Urgentni centar.

Horor u Krnjači: Muškarac stao na šine da ga pregazi voz, pre toga sam sebi odsekao UVO

- Muškarac je dobio ustrelnu i prostrelnu povredu leve i desne potkolenice, sumnja se i na prelom desne, trenutno je na reanimaciji - rekli su za Telegraf.rs iz Hitne pomoći.

Incident se dogodio ispred jedne od kladionica u toj ulici, a prema nezvaničnim informacijama posle kraće svađe mlađi muškarac je iz vatrenog oružja teško ranjen, te ima obilno krvarenje.

Na lice mesta su izašle ekipe policije i Hitne pomoći. Uviđaj je u toku, policajci su zatvorili kladionicu ispred koje se incident odigrao i ispituju nekoliko osoba.

- Sedeli smo u pekari kada su se začuli pucnji, opalilo je dva ili tri puta, nisam siguran. Najpre smo pomislili da deca bacaju petarde, tek kada je stigla policija shvatili smo da je došlo do pucnjave - rekao je jedan od očevidaca.

Na mestu nesreće može se videti lokva krvi i obe patike koje su pripadale ranjenom.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Сведок

    1. decembar 2017 | 23:17

    By the way,,,,,, дечак који је упуцан се зове Марко Николић!!!!!!

  • Toni

    1. decembar 2017 | 23:33

    Texas bato

  • Misa

    1. decembar 2017 | 22:07

    Zatvoriti sve kladionice cim pre...ili bar preventivno ograniciti njihov broj tacnije uvesti rigorozne kontrole fin.policije i svi ostali institucia sistema? LUDI OVO JE OZBILJAN SOCIOLOSKI PROBLEM ? TREBA POD HITNO DRAKONSKI OPOREZOVATI TE KUCE ZLA...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA