Ovo je Tigar, osumnjičen da je pretukao policajca: Bahati biznismen hteo da kupi Zvezdu, kupa se u novčanicama od 500 evra (FOTO) (VIDEO)

Vlasnik je svega što je skupoceno i to svakodnevno pokazuje, a poseduje i kolekciju kućnih snimaka sa mnogim starletama

  • 70

Dejan Popović (47) Tigar, koji je uhapšen zbog sumnje da je pretukao bivšeg policajca Milana Trticu (50) u dvorištu njegove kuće, nanevši mu povrede opasne po život, kontroverzni je biznismen koga zovu još i srpski Dan Bilzerian. Poznat je po raskalašnom životu i veoma je aktivan na društvenim mrežama gde svakodnevno pokazuje svoje bogatstvo: od novčanica, nakita, satova, preko automobila i nekretnina, do zgodnih devojaka (starleta).

Teško pretučen bivši policajac u Beogradu nakon gostovanja u "Parovima": Pričao o tajnama Zemunskog i Voždovačkog klana

Ako uključite TV ili gledate novine i vidite neku starletu, manekenku, pevačicu ili voditeljku, velika je verovatnoća da je Tigar bio sa njom. Kao dokaz ima gomilu snimaka iz svoje spavaće sobe, koji su počeli da se pojavljuju u medijima.

Vlasnik je mnogih automobila, stanova, lokala, firmi i fabrika ovde, ali i širom sveta - od Beograda do Hong Konga. Između ostalog, vlasnik je kladionice "Lavovi", koja je devedesetih bila u vlasništvu Juse Bulića (poznatog srpskog kriminalca, člana klana Ljubomira Magaša).

Sredinom oktobra ove godine fotografisao se sa fudbalskom legendom crveno-belih, Draganom Džajićem, a pojedini mediji počeli su da nagađaju da bi on, s obzirom na bogatstvo koje ima, mogao kupiti Zvezdu.

Međutim, istog tog dana, na slici sa njim pojavila se i Aleksandra Subotić, učesnica "Parova", nakon čega su krenule spekulacije da su zajedno.

Mesec dana posle toga, na Hepiju je, u emisiji "Upoznajte Parove" gostovao bivši policajac Milan Trtica, koji je izneo detalje o njenom prvom dečku. Samo 24 sata kasnije, pretučen je, a za ovo teško delo osumnjičen je Tigar.

Noć pre nego što će pretući Trticu, Popović je objavio snimak iz svog automobila, kako vi pokazao samo delić luksuza koji poseduje.

Kontroverzni biznismen na društvenim mrežama često postavlja slike tekstova iz novina u kojima se dovodi u vezu sa starletama, a rame uz rame sa tim slikama je i ona koja govori da je pre mesec dana dobio četvrto dete.

Tokom 2014. godine u akciji MUP-a zaplenjeni su mu poker-aparati u svim kladionicama čiji je vlasnik zbog nelegalnog organizovanja igara na sreću. Za njim je raspisana poternica zbog sumnje da je organizovao nelegalno klađenje.

Pored lanaca kladionica, za Popovića se navodi i da je vlasnik Dimanod Group, kao i još nekoliko firmi u inostranstvu. U njegovom vlasništvu je i fabrika sapuna u Hongkongu.

Bio je u vezi sa nekadašnjom učesnicom rijalitija Farma Jelenom Milošević Balerinom, bivšom članicom grupe Modles, Zoranom Andrić. Povezivali su ga i sa Anastasijom Buđić i Sorajom Vučelić, a bio je u vezi sa manekenkom Tijanom Stajšić.

Manekenka Anabela Šćekić biznismena je 2015. godine optužila da ju je napastvovao. Atraktivna plavuša poznata po učešću u rijalitiju Maldivi tvrdila je da ju je Tigar terao da mu dira polni organ.

Na Fejsbuku čak postoji grupa "Tigrova garda", u kojoj se okupaljaju njegovi obožavatelji, opčinjeni bogatstvom koje on svaki dan pokazuje.

Ako je suditi po njegovim slikama, jasno je da Popović ima jedan veliki "problem" - on nikad nema sitno u prodavnici jer raspolaže samo novčanicama od 500 evra.

Kako bi pokazao moć, Popović je letos parkirao svoj novi "mercedes" od 150.000 evra nasred šetačke zone na Trgu Nikole Pašića u Beogradu. Prolaznici su morali da zaobilaze automobil da bi prošli trgom.

Kada se i ova priča našla u medijima, sa sve slikom - biznismen je na to začuđeno rekao da nema komentar.

Pre dve godine, učesnica "Maldiva" Anabela Šćekić, optužila je Popovića da je napastvovao.

- Dejan Popović Tigar je manijak koji spopada žene, a to sam shvatila tek kada sam proživela pakao sa njim. U početku mi je delovao kulturno. Onda je počeo je da mi deli komplimente, pa da mi dira grudi! Zatim je izvadio svoj polni organ i terao me da ga zadovoljim - pričala je Šćekićeva. Ovaj slučaj nikada nije dobio svoj epilog.

Kako Telegraf.rs saznaje, biznismen je poznat i po tome što svoje devojke obasipa poklonima, a kada veza pukne, traži da mu se ti isti pokloni vrate.

Osumnjičenom Popoviću danas je, po nalogu Drugog osnovnog javnog tužilaštva, određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu.

Pogledajte trenutak njegovog hapšenja:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Чика Шабан

    4. decembar 2017 | 20:10

    Kad vidim ove slike, mene bude sramota umesto njega

  • Ivan

    4. decembar 2017 | 21:27

    Ultra seljacina, turbo opanak.

  • Nikola-2

    4. decembar 2017 | 21:36

    U bivšoj SFRJ, da je ovakav lik, na sličan način pretukao milicajca (aktivnog ili penzionisanog), na tako brutalan način, na svojoj bi koži osetio pravdu tako da mu više nikada u životu ne bi palo na pamet da krivo pogleda milicajca a kamoli da ga napadne.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA