Detalji užasa u Sremskoj Mitrovici: Ubijena starica bila prostitutka, podvodila i bratanicu koja ju je ubila

Sudskim rešenjem Jovanovićevoj je određen pritvor do 30 dana

  • 7

Danijela Jovanovič (34) iz  Sremske Mitrovice uhapšena je zbog sumnje da je pre nekoliko dana ugušila svoju tetku Danicu Dimitrijević (78) kod koje je stanovala nakon burne svađe. U trenutku hapšenja bila je pod uticajem narkotika. Navodno se i ubijena nekada bavila prostitucijom, pa je čak podvodila i bratanicu.

Ovaj detalj čini dramu u Sremskoj Mitrovici još odvratnijom: Prostitutka zadavila tetku koja ju je odgajila?

Sudskim rešenjem Jovanovićevoj je određen pritvor do 30 dana.

Meštani za ubijenu kažu da je živela sama posle smrti muža, sa kojim nije imala decu. Živela je u teškim uslovima, u kući u kojoj nije bilo struje.

- Navodno se i Danica nekada bavila prostitucijom, pa je čak i bratanicu podvodila, tačnije je vodila u inostranstvo gde je muškarcima pružala seksualne usluge a Danica je uzimala novac - navode sagovornici "Blica" i dodaju da ne znaju ko će da sahrani Danicu jer sa bratancima iz Beča nije bila u dobrim odnosima.

Oni izražavaju sumnju da je Danijela Jovanović svoju tetku, koja je u njoj brinula posle smrti oca, usmrtila zbog novca.

Ne odbacuju mogućnost da je Danica možda svoju bratanicu htela da izbaci iz kuće, što se ovoj nije svidelo pa ju je ugušila.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

- Danijela je narkomanka već godinama. Posle rođenja prvog deteta koga je dobila 1999. godine vratila se u selo, i tada se već uveliko drogirala. Da bi zaradila, prostituisala se, odlazila bi na put van sela i nalazila mušterije, a novac je, verovatno, trošila na drogu.

- Policija je, koliko nam je poznato, privodila zbog prostituisanja. Kod tetke je dolazila i spavala povremeno, a pretpostavljamo da je uzimala i njenu socijalnu pomoć i takođe je trošila na kupovinu droge - kažu meštani ovog mačvanskog sela.

Foto: Profimedia/Alamy

Upravo zbog apstinencijalne krize osumnjičene još nije poznato šta se dešavalo u kući u Ulici Hajduk Stanka gde je komšija našao beživotno telo starice. Osumnjičena bratanica žrtve uhapšena je ubrzo nakon što je patrola policije, po pozivu komšije, došla u staru kuću Dimitrijevićeve.

Danijelu Jovanović je policija zatekla van sela, a gde se uputila posle zločina koji je, kako se veruje ona počinila, takođe nije utvrđeno. Telo žrtve je upućeno na obdukciju u Novi Sad, da bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA