• 16

Potresni status neutešne prijateljice ubijene Miroslave: Anđele moj, ni reči ni slova ne mogu da iskažu bol i tugu što si nas napustila

Komentari šokiranih lica su se nizali jedan za drugim

  • 16

Od Miroslave Stojaković (46) koju je u nedelju popodne ubio njen bivši dečko policajac Miloš J. u Zemun Polju oprostila se njena bliska prijateljica rečima: "Anđele moj, ni reči ni slova ne mogu da iskažu bol i tugu što si nas prerano napustila."

Monstruma iz Zemun polja zvali su Svinjski, bio bahat i svima je pretio: Ljubavnicu izbacio iz kola i ispalio joj nekoliko metaka u glavu

- Znam da si otišla u raj. Bol i tugu i pre svega prijatelja kao što si ti nikada iz srca neću izbrisati. Ono naše uvek, moja Mimi. Počivaj u miru i neka ti je laka crna zemlja. Mimi moja, tvoj osmeh uvek ću pamtiti i nesebičnu borbu za opstankom na ovoj zemlji – napisala je njena prijateljica u potresnoj objavi povodom ubistva Miroslave.

Bol i tugu zbog gubitka prijateljice nije mogao da sakrije niko ko ju je poznavao, a kako je navela drugarica ubijene žene, Miroslava je bila veliki borac.

Komentari šokiranih lica su se nizali jedan za drugim, a svaki od njih se ticao dobrote ubijene žene i njene velike borbe za život.

- Bila je čovek, veliki. Majka i borac. Ne mogu prihvatiti da nas je napustila. Tako je srećna pre par dana bila. Humana duša bila i ostala, ali vreme nažalost ne možemo vratiti - kazala je njena drugarica.

Inače, ubistvu i samoubistvu prethodila je i dugogodišnja tortura koju je nasrećna žena trpela od svog tadašnjeg dečka.

Kako su rekle komšije – bila je veoma dobra žena, a njen dečko ju je maltretirao.

- Bili su godinama u vezi, u poslednje vreme taj odnos je bio buran. On joj je pretio, uhodio je, bili su na sudu zbog pakla koji su preživeli. Često nam je govorila "Ubiće me jednog dana", i eto, na kraju je monstrum ubi- rekle su komšije.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Komentari

  • DV

    Bila je srećna jer je znala da je prsuda oko kuće koju su zajednički gradili a iz koje ga je izterala u njenu korist. Žao mi je oba izgubljena života. Sudovi bi trebalo da povedu više računa kako je neka imovina stečena a ne samo šta piše na vlasničkom papiru.

  • Alarm

    Zakon za porodilje!!!!!

  • BB13

    Toliko je potresena da ima snage da pise statuse...

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima