Pretučen predsednik opštine Niška Banja: Napadač ga udario u slepoočnicu i oborio na zemlju

- Napad sigurno nema veze sa politikom jer u stranci nemam neprijatelja - smatra Jovanović

  • 3

Predsednik opštine Niška Banja Dejan Jovanović (SNS) napadnut je jutros dok je išao na posao. On je zadobio udarac u desnu slepoočnicu, a težih posledica se spasao zahvaljujući jednoj prolaznici koja je pozvala pomoć, pa je napadač pobegao.

Jovanović sumnja da je žrtva kriminalaca koji su, kako kaže, prethodnih godina uništili Nišku Banju jer je novo rukovodstvo počelo da razotkriva njihove mahinacije.

Ovo je prvi grad koji je nazvao ulicu po Ljubiši Samardžiću

- Zadobio sam udarac u glavu koji me je oborio. Kada sam pao, napadač je krenuo ka meni, ali je jedna žena vrisnula, pa je odustao i pobegao. Nisam ga dobro video jer je imao crnu kapuljaču navučenu do nosa, ali sam primetio da se radi o mladom čoveku, starosti oko 25 godina - opisuje Jovanović napad.

Komentarišući moguće motive napadača, Jovanović kaže da je siguran da nemaju veze sa politikom, jer u stranci nema neprijatelja.

- Ubeđen sam da je u pozadini ovog događaja to što smo počeli da raščišćavamo stvari u Banji. Baš juče smo uspeli da skinemo hipoteku sa jednog hotela koji je u privatnom vlasništvu, što je omogućilo da ga Poreska uprava proda na licitaciji - priča Jovanović.

- Odlučili smo da u Niškoj Banji zavedemo red poništavanjem privatizacija, uvođenjem taksi na nezavršene hotele i sprečavanjem arčenja opštinske imovine. Moguće da je to nekom zasmetalo, ali ako je to cena da Niška Banja dobije zasluženo mesto, pristajem da ponovo dobijem batine – dodaje.

Policija je obavila uviđaj, a Osnovno javno tužilaštvo je ovaj događaj okarakterisalo kao nasilničko ponašnje i podnelo je krivičnu prijavu protiv N.N. izvršioca.

Daljinac

(D.K)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ATIMUS

    7. decembar 2017 | 20:44

    Lep primer i za beogradske opstine

  • Mican

    7. decembar 2017 | 23:16

    Politika-kriminal-lopovluk i onda sta drugo nego batine,paljenje automobila itd itd

  • bg

    7. decembar 2017 | 22:23

    Niška banja, topla voda, ta ta ta ta, ra ta ta ta ta...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA