Konačna odluka suda: Da li ćete Kristijana Golubovića ponovo gledati u rijalitiju?

Golubović je već jednom podneo zahtev za prevremeno puštanje na slobodu, i to u aprilu, ali je sud njegovu molbu odbio

  • 19
Kristijan Golubović Printskrin: TV Pink

Kristijanu Goluboviću (47) neće se ostvariti plan da uđe u Zadrugu, pošto je Viši sud u Beogradu odbio njegovu molbu za prevremeno puštanje na slobodu.

IZ ZATVORA U ZADRUGU! Kristijan podneo zahtev za puštanje na slobodu, evo za koliko bi mogao da uđe u rijaliti!

Golubović je pravosnažno osuđen na osam godina zatvora zbog nelegalnog držanja oružja i prodaje droge, a pošto je u avgustu odslužio dve trećine kazne u trajanju od četiri godine i četiri meseca, prema važećem zakonu, ima pravo da traži od nadležnih da ga puste s robije.

- Sud je održao sednicu na kojoj je razmotrena Golubovićeva molba. On nije dovođen na nju, ali je pribavljeno mišljenje uprave zatvora Zabela, pa je zbog celukupnog zaključka da nije završena resocijalizacija, ipak ostao u zatvoru i molba je odbijena - rekao je izvor upućen u ceo slučaj.

Printskrin: YouTube/Kristijan Golubovic

Inače, Golubović je već jednom podneo zahtev za prevremeno puštanje na slobodu, i to u aprilu, ali je sud njegovu molbu odbio. Razlog za takvu odluku nije nikada saopšten, ali se pretpostavlja da nisu bili ispunjeni pravni uslovi.

Podsetimo, Kristijan Golubović je uhapšen 16. januara 2010. u policijskoj zasedi ispred crkve svetog Marka, u kojoj je dogovorio primopredaju droge sa dilerom iz Novog Pazara. Policija je tada zaplenila 125 grama heroina i paracetamola.

- Kristijan je tri puta odlagao odlazak na odsluženje kazne, sud mu je dva puta odlagao robiju zbog rođenja deteta i treći put zbog učešća u rijalitiju Farma. Pokušao je i četvrti put da odloži, ali bezuspešno, iako se žalio na zdravstveno stanje - dodao je izvor.

Ukoliko bude služio celu kaznu, Golubović bi se 2020. trebao naći na slobodi.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Majka

    8. decembar 2017 | 18:55

    Kakav bre rijaliti, takvima je mesto u zatvoru

  • ccc

    9. decembar 2017 | 10:20

    I posle vam nije jasno zasto deca glume mafijase ,rokaju se nozevima na sred ulice itd...pa zbog ovakvog propalog sljama i rijaliti emisija !!!

  • mima

    8. decembar 2017 | 09:04

    ako ovo dozvole onda je nase sudstvo rijaliti na nivou z a d r u g e stidim se svaki dan sve vise u kojoj ja to drzavi zivi ??🙈🙈

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA