Gde će mu duša? Monstrum iz Rakovice ubio dete i ženu, a sad traži izuzeće sudije

On je trebalo da se izjasni o krivici na suđenju za nasilje u porodici na Božić 2013, umesto toga rekao da mu smeta predsedavajući

  • 20

Marko Nikolić (43) koji je 12. jula oko 15.30, naočigled brojnih prolaznika ispred Centra za socijalni rad u Rakovici ubio bivšu nevenčanu suprugu Maju Đorđević (38) i njihovog sina Mihaila (4), juče je trebalo da se izjasni o krivici na suđenju za nasilje u porodici na Božić 2013, ali on je umesto toga tražio izuzeće sudije!

Posle ispovesti sestre brutalno ubijene Maje Đorđević, otvara se pitanje: Koje su nadležnosti obezbeđenja banke dok iza stakla gleda 50 uboda u nesrećnu ženu?

Isti postupak protiv njega je bio zakazan za 13. jul, samo dan pošto je ubio Maju i dete, ali je suđenje odloženo zbog sviropog zločina za koji mu tek predstoji suđenje.

- Nikolićev advokat Borivoje Borović juče je zatražio izuzeće sudije zbog sumnje u njegovu pristrasnost. On je kao razlog za sumnju naveo to što je Branislava Katanić, sestra pokojne maje Đorđević, tokom gostovanja u jednoj TV emisiji izjavila da joj je sudija rekao da će Nikolić u predmetu za nasilje u porodici biti osuđen na zatvorsku kaznu - kaže izvor upućen u ovaj slučaj.

Foto: Srpski telegraf

Pokretanje ovog postupka protiv Nikolića prethodilo je stravičnom zločinu za koji mu preti kazna od 40 godina zatvora.

- Niti me zanima njegov zahtev za izuzeće , niti šta monstrum koji mi je ubio sestru i malog Mihailasada traža. Iskreno ne znam zašto mu se sada za to sudi kada je ubio Maju i dete. Sada za to više nikakva kazna nema smisla. Svi koji su gledali tu emisiju dali su mi veliku podršku - rekla je sestra brutalno ubijene Maje.

Od tragedije koja je zadesila njihovu porodicu kaže da ime noćne more i ne spava.

Foto: Telegraf

- Otkad sam saznala da je mojoj sestri zadao više od 50 uboda nožem, od čega je 20 bilo u ruku , a dete ugušio i mrtvo doneo u Centar za socijalni rad, ne mogu da spavam. Moju sestru je kasapio, uhvatio je jednom rukom za kosu, naterao je da klekne i zverski je ubadao dok nije izdahnula. Sina je ubio tako što mu je zatvorio nos i usta , a drugom rukom ga davio. Mrtvog ga je doneo u centar za socijalni rad i bacio ga o zemlju, polomio mu karlicu i lobanju!

- Svoje dete je zadavio golim rukama. Da je čovek priznao bi šta je uradio, ne bi plaćao advokate, odlagao suđenja i pokušavao da se izvuče. da li sudu posle onoga što je uradio, treba još neki dokaz da je nasilnik - zaključuje očajna Branislava.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • .S. S.

    8. decembar 2017 | 09:25

    Svaki tren koji on živi je uvreda za ljudski rod.

  • renata

    8. decembar 2017 | 09:13

    Da li on misli da je moguce da dobije manje od maksimalne kazne? Koje on olaksavajuce okolnosti ima?Da li misli da moze i sad nekog zastrasivati kao sto je zastrasivao centar za socijalni rad? Da je onaj isti sudija koji je zenu kaznjavao novcano sto mu je uskracivala da vidi dete, koje je kasnije ubio, tad bi mu odgovaralo.

  • Н. С

    8. decembar 2017 | 11:09

    Како Боровића узе за адвоката? Какав то треба бити монструм, да се још и брани. Па како му уопште и сан дође на очи?. После свега, треба сам да тражи максималну казну. Било шта да је имао са женом дете му баш ништа није било. криво. Умрло је ужасном смрћу, замислите од оца, који је требало да га штити. Која иронија. Не 40год, 40000 година, кад би добио, није довољно за стахоту коју је урадио.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA