Krvavi pir na Zvezdari bio najavljen: Sin obelodanio da će ubiti oca, a komšije otkrivaju i motiv jezivog zločina

Jedan detalj potvrđuje da se za ubistvo znalo i pre nego što se dogodilo

  • 0

Bivši taksista Miroslav Jovanović (65), koji je u petak uveče ubio oca Svetislava (91) pa sebe na Zvezdari, najavio je zločin jer su neposredno posle pucnjave u njegov stan došli rođaci, a vrata su bila otključana.

Horor na Zvezdari: Otac i sin pronađeni mrtvi u stanu iz koga je dopirao smrad!

Prema priči komšija i poznanika, Miroslav verovatno nije više mogao da izdrži psihičku torturu koju je preživljavao sa ocem, koji zbog teške bolesti dve godine nije izašao napolje.

Stanari zgrade u Križanićevoj ulici na Zvezdari kažu da Svetislav pored Miroslava ima i ćerku, s kojom nije bio u dobrim odnosima jer je stan prepisao sinu.

- Nije dolazila, ali mu je preksinoć bio zet, a pominjali su i unuku, odnosno Miroslavljevu sestričinu. Stan nije obijen, pa verujem da je Miroslav sve isplanirao i da je o tome obavestio rođake koji su se ubrzo pojavili - kaže komšinica.

Ona dodaje da ništa nije čula, iako živi na istom spratu.

- Verujem da je Miroslav ubio oca pa sebe u petak jer sam ga dan ranije srela. Priča da su komšije prijavile smrad nije tačna. I zet ubijenog starca je bio tu, pretpostavljam da je znao šta se dogodilo - rekla je ona.

Foto-ilustracija: pixabay.com

Kaže da je Miroslav bio posvećen ocu i da je zbog njega napustio posao.

- Miroslav ima ćerku, a radio je kao taksista do pre dve godine. Tada je Svetislav teško oboleo. Skoro mi je Miroslav rekao kako mu je otac tražio sladoled u dva sata noću. On je gledao što više da mu udovolji - priča komšinica i dodaje da ne zna da je Miroslav navodno ostavio oproštajno pismo.

Prema njenim rečima, Miroslav nije imao primanja, već su živeli od penzije koju je Svetislav stekao radeći kao limar.

Komšija iz zgrade dodaje da je u šoku.

- Viđao sam Miroslava i nikad se nije žalio - priča on.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA