≫ 

Nikada jeziviji petak odneo 5 života! Nizala se svirepa ubistva, stravične i bizarne nesreće zavile Srbiju u crno

Crni petak!

  • 25

Crni petak! Hronika za hronikom! Srbija je danas zavijena u crno zbog šest slučajeva o kojima je pisao naš portal.

POGINUO MLADIĆ KOD IVANJICE

Prilikom seče stabla u šumi, u mestu Crna Bara kod Ivanjice, poginuo je S.B. (26) iz sela Osonica.Prema rečima očevidaca, sve se desilo kada je S.B. posle obaranja stabla bukve počeo da podseca grane i krati deblo. Prilikom seče bočne grane čitavo stablo se iznenada pokrenulo, zahvativši nesrećnog mladića.

POGINUO RADNIK U PRIJEPOLJU 

Radnik jedne firme stradao je pošto ga je udavila jedna od mašina u fabrici. Do nesreće je došlo kada je zaposleni u prijepoljskoj fabrici "Ćatić kompani" , Mirsan Jusović (28), ušao u fabrički tunel kako bi očistio proizvodnu traku. Pošto je završio posao, krenuo je nazad, navodno pokušavši da prođe ispod valjka na rashladnom uređaju. Prema nezvaničnim informacijama, valjak je uhvatio okovratnih dukserice i udavio čoveka.

IZBODEN UČENIK OSMOG RAZREDA NA PETLOVOM BRDU 

U blizini OŠ " Vladimir Rolović" u ulici Omladinsko šetalište na Petlovom brdu, učenik osmog razreda P. K.(14) je oko 13 časova izboden oštrim predmetom, najverovatnije nožem, dva puta u leđa.

Foto: Profimedia/Alamy

MUŠKARAC IZMASAKRIRAO ŽENU SATARO, SEO U AUTO I ZAKUCAO SE U KAMION

Teška tragedija desila se danas u selu Lučici kod Požarevcagde je muškarac ubio ženu pa poginuo. Prema nezvaničnim informacijama, čovek koji je po zanimanju medicinski tehničar, ubio je suprugu satarom, da bi potom seo u automobil i zakucao se u kamion i poginuo.

UBIJEN MUŠKARAC U CENTRU ŠAPCA

Muškarac star 40 godina nastradao je u pucnjavi ispred kafića "Siti kafe" u centralnoj gradskoj zoni Šapca. Očevici kažu da je ubica posle kraće rasprave potegao pištolj da se čulo četiri-pet pucnjeva. Sačekao je policiju, koja ga je uhapsila na licu mesta.

Foto-ilustracija: pixabay.com

POGINUO POLICAJACA (28) U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI, NJEGOV OTAC TEŠKO POVREĐEN

Marko Z. ( 28) policajac iz Niša poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se pre sat vremena desila kod Kuršumlije. Kako smo nezvanično saznali, Marko Z . je stradao kada je svojim vozilom udario u "Lastin" autobus. Povređen je i Markov otac koji je bio u drugom vozilu.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZVEZDA

    16. decembar 2017 | 00:53

    Nama rat ne treba, izgibosmo sami. Bože pogledaj nas.

  • Lazar.M

    16. decembar 2017 | 00:26

    Na zalost sve vise takvih desavanja ce biti, zakon labav za ubice a narod sve teze i teze zivi i jedva sastavlja kraj sa krajem dok pojedinci se razbacuju.

  • Zamalo pa Sanja

    16. decembar 2017 | 00:24

    Gospode Boze....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA