• 61

Detalji zločina na Senjaku: Ubijeni je imao dosije debeo za tri života, pogođen profesionalno, direktno u grudi

Pucnjavi u kojoj je iz vatrenog oružja ubijen Savković prethodila je tuča

  • 61

Posle ranojutrošnje pucnjave koja se dogodila ispred poznatog beogradskog kluba na Senjaku u ulici Koste Glavinića na površinu izlaze novi detalji. Nasred ulice je upucan i ubijen Aleksandar Savković (27), dok je Adija Iseinović (29) teže povređen. Sve se ovo dogodilo nešto posle pet sati ujutru.

Pucnjavi u kojoj je iz vatrenog oružja ubijen Savković prethodila je tuča, a ubijeni Aleksandar je od ranije poznat policiji i ima debeo policijski dosije.

Ne postoji krivično delo za koje nije bio optužen - ubistvo u pokušaju, droga, oružje, nasilničko ponašanje, razbojništvo i slično.

Pošto je upucan, Aleksandar je hitno prebačen u Urgentni centar, ali je na putu do, preminuo od posledica ranjavanja u grudi.

Izvesni Adija Iseinović (29) ima povrede glave i stomaka, ali je u stabilnom stanju. Takođe je od ranije poznat policij i zbog droge, kao i zbog nasilničkog ponašanja.

Osumnjičeni za ovo ubistvo je u bekstvu, a policijska istraga je u toku.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Mile

    Decko je nosio pistolj sa sobom non stop, ceo Vidikovac se plasio njega i ostale Rad kompanije. Policija im ne sme nista, a kad oni udju u kafic inspketori lepo izadju.

  • Splica

    Ja sam navijac Rada iz Chicaga vecna mu slava! Ja ipak ne podrzavam nikakvo nasilje niti to sta je on radio.

  • Ja

    Radio je vrlo temeljno da obogati svoj dosije.

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima