Ovo su Tamara i Duško čija se bračna svađa pretvorila u krvavi pir na Novom Beogradu: Čuli su se pucnji i samo jedna reč (FOTO) (VIDEO)

Tamara radi kao direktorka jedne predškolske ustanove u Dobanovcima

  • 48

Pokušaj ubistva i samoubistva koji se jutros oko 8.20 časova, desio u Ulici Jurija Gagarina na Novom Beogradu, šokirao je sve one koji su poznavali bračni par Tamaru R. (37) i Duška R. (37). Prema priči poznanika, ovi ljudi su delovali zadovoljno i srećno, a njihova vza stabilno. Tamara i Duško su roditelji devojčice I.R. (8), i svima je delovalo da žive u skladnom braku.

UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE SA LICA MESTA: Duško i Tamara bili su skladan par, a onda su dva hica krvlju obojila novobeogradski asfalt

Tamara je zaposlena kao direktorka predškolske ustanove u Dobanovcima, a jutrašnja svađa koja je izbila u kolima završila se krvavo. Sve se desilo iznenada, kada se par tokom vožnje posvađao, a onda je auto naglo zaustavljen. Reč je o Tamarinom službenom automobilu.

Posle burne svađe, čuli su se pucnji, a onda i krici nesrećne žene koja je vikala "upomoć", stajavši ispred kola dok joj je iz utrobe šikljala krv.

Kolektiv vrtića u kojem Tamara radi je u šoku.

Jako sam potresen! Kad nisam pao sa stolice kad sam čuo šta se dogodilo. Ne mogu da dođem do reči, suze mi naviru na oči sve vreme - kaže jedan od zaposlenih, i naglašava da iako svakog dana čitaju o slučajevima porodičnog nasilja koji se dešavaju, tako nešto ipak nisu očekivali da će zadesiti ljudima koje lično poznaju.

Foto: Facebook

Tamara je prema njegovim rečima bila divna koleginica, i mnogo je volela svoj posao.

Na osnovu fotografija mladog para koje su postavljali na društvenim mrežama, mogao je da se izvuče zaključak da su srećna i skladna porodica. Neretko su kačili fotografije svoje mezimice, pa se moglo zaključiti koliko su privrženi detetu i okrenuti porodici.

Međutim, iz za sada nepoznatih razloga, Duško R. je u ponedeljak, 18. decembra oko 8.20 svoju suprugu upucao u stomak, a nakon toga sebe u glavu.

Tamara je prevezena u KBC Bežanijska kosa, i kako smo već pisali, njeno stanje je teško, ali nije životno ugrožena.

Duška su kola Hitna pomoći odvezla u Urgentni centar i za njegov život se bore lekari.

Pogledajte kako je izgledao uviđaj:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mesi

    18. decembar 2017 | 13:23

    Kad je uveden novi zakon za prava zena svaki dan se ubijaju

  • M MILAN

    18. decembar 2017 | 14:51

    Za sve kriv fejzbuk!!!

  • Pp

    18. decembar 2017 | 12:48

    Naravno da je ovo strasno. Da li nemamo ni malo samokontrole i ne mozemo da obuzdamo svoje emocije? Ali me u vecini ovakvih situacija zaprepasti da neko nosi PISTOLJ sa sobom! Bilo da je posao na posao ili provod. Cinjenica da moj partner nosi bilo kad pistolj bila bi mi upozorenje da dam u beg od takve veze...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA