Beograd se sledio kada je na terasi u najlonskoj kesi pronađen leš osmomesečne bebe: Majka je osumnjičena, a sutra je presuda

Lakićeva se optužnicom tereti za krivično delo teško ubistvo za koje je prema zakonu je zaprećena kazna od najmanje 10 do 40 godina zatvora

  • 1

Viši sud u Beogradu izreći će sutra prvostepenu presudu Tanji Lakić Mahud (38) povodom optužbi za ubistvo svoje osmomesečne bebe, čije je beživotno telo u septembru 2015. godine pronađeno na terasi stana zamotano u najlonsku kesu.

Majka optužena za smrt bebe traži kućni pritvor: Moram da smršam i da brinem o starijoj ćerki

Više tužilaštvo tražilo je prošle semice u završnoj reči od suda da joj izrekne kaznu ne manju od 30 godina zatvora, dok je odbrana tražila oslobadajuću presudu.

Lakićeva se optužnicom tereti za krivično delo teško ubistvo za koje je prema zakonu je zaprećena kazna od najmanje 10 do 40 godina zatvora.

Ova žena je uhapšena nakon što je na terasi njenog stana u Južnom bulevaru pronašla beživotno telo ćerke Anje, zamotano u najlonsku kesu.

Po stanju njenog beživotnog tela, ona je na balkonu provela nekoliko dana, preneli su mediji.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA